“ey woa goa gie noartoe!”

Ik ben hier een nieuwe definitie van het woord arrogantie aan het maken. Er staan momenteel drie mensen in mijn kamer en ik beantwoord hun vragen zonder naar hen te kijken en ondertussen rustig verder Backgammon te spelen. Hey, ik heb daarjuist vijf minuten opgeruimd, ik denk niet dat er te klagen valt.

Verder: ik ben om 440 opgestaan en dan te voet naar de Korenmarkt gewandeld om dan te beseffen dat ik helemaal niet ga moeten werken en ik dus al een uur slaap ben verloren. En nu is de kotbezichting begonnen en moet ik er ook niet meer op hopen. Er liep een dame over de korenmarkt die aan alledrie de mensen die in haar buurt stonden vriendelijk meedeelde dat wij haar “kloten mogen kussen”, ik deed mijn best maar iemand anders was mij voor. Gelukkig was het aan het regenen dus niemand bemerkte mijn tranen. Er lagen drie mensen te slapen voor de Brooklyn. Waarom? Het zag er niet bepaald Brooklyn volk uit dus ik betwijfel dat ze voor de Solden kwamen. Het waren eerder hoge belastingbetalers zoals Floris ze zou noemen (hoe langer de dreadlock, hoe meer belasting). Maar iedereen weet: tussen 3 en 6 uur des morgens wordt elk openbaar gedrag getolereerd. En ik had trouwens toch geen broek aan dus het zou maar een beetje flauw geweest zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *