Tom is niet dom…

Zeg wat je wil over Tom Cruise maar het feit dat hij niet gelooft dat we alleen zijn in het heelal vind ik nu niet zo’n belachelijke uitspraak. Ik geloof dat namelijk ook. Dat is ook zo wat het enige raakpunt die wij hebben, want ik heb een goeie smaak in vrouwen en ik ben niet zo gek van sektes. Maar ik heb nog nooit een maagdoffer meegemaakt dus eigenlijk ben ik bevooroordeeld. Wist u trouwens dat Ann Van Elsen geen racist is maar ze wel vindt dat die mensen zich moeten aanpassen, niet voor haar, maar omdat ze dan tenminste aan de dokter kunnen uitleggen wat er met hen scheelt? Zo had ik het nog niet bekeken eigenlijk. En er zijn eergisteren twaalf _illegalen_ ontsnapt uit het nabijgelegen asielcentrum. En daar zijn de mensen bang van, want ja, zie dat ze je aanraken en je dan ook een illegaal wordt, dat zou ik ook niet leuk vinden. Moet je in een container gaan zitten of met een opblaasbootje de oceaan over, echt niet hoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *