Champagne for my real friends, real pain for my sham friends

Bert is een fenomeen. Slaagt erin om een ganse dag rond te lopen met twee verschillende schoenen, rijdt soms met zijn fiets _met_ zijn skeelers aan (vraag mij niet hoe hij het doet), is dol op hutsepot en bloedworst, vond Garfield een hilarische film en onthoudt meisjes aan de hand van hun borstomvang. Kortom, in mijn boek is Bert superonhip. Toen ik hem daar maanden geleden al eens attent op maakte vond hij dat best grappig. Nu niet meer zo. Volgens Thomas wordt hij niet graag gekleineerd als zijn vrouw erbij staat maar kom seg, die is trots op het feit dat ze vorige week te zien was in Fata Morgana, dat komt wel goed. Maar hij (en zij) is van plan om naar Pukkelpop te gaan. Want: “ik luister nog naar andere dingen dan trance hoor”. Ha. Dat is waar. Coldplay, Metallica en U2. U hoeft zelf mijn boek nog niet gelezen te hebben om te beseffen dat je hier geen punten mee scoort bij mij. Ik wens Bert veel geluk, daar op Pukkelpop. Neem maar veel zakdoeken mee jongen, eenzaam zijn kan pijn doen.

Joris is dit jaar weer niet naar Werchter geweest! Een hele grote meneer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *