Smile if you’re gay!

Ik vind het schattig, nee, koddig, hoe Stijn denkt dat zijn leven lijkt op That 70’s Show. Hij als Eric, ik de enorm hippe Hyde en dat is het zowat. Liever alleen met zijn twee dan het tegenovergestelde daarvan. Ok Joris heeft wel wat weg van Fez. Wel wat veel.

Ik zie dat het weer regent. Laten we deze keer het klagen over laten aan de mensen die _niet_ wisten dat hun huis het risico liep om nat te worden. Ik vind het nogal moeilijk om sympathie te hebben met mensen die een garage onder hun huis hebben en dan verbaasd zijn dat ze een nieuw zwembad hebben alhoewel hun oude nog prima in orde was. Dat noem ik namelijk “erom vragen”. Maar ik heb gehoord dat de Tsunamiers al druk aan het storten zijn, we komen deze tegenslag wel weer te boven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *