Here come the bombs

Ik zat op de tram richting Korenmarkt deze middag, tussen het eerste en tweede wagonnetje. De tram stopt aan een halte en een oudere vrouw komt naar voren gerend en vertelt aan de chauffeur dat er een man aan de beginhalte was opgestapt en toen weer afstapte voor we vertrokken waren maar wel zijn zwarte zak heeft achtergelaten. Paniek! Ze dacht al aan een bom. Ik wou vooral doorrijden want het is fucking warm in die wagons en ik stond naast een dikke kerel. Maar nee, meneer de tramchauffeur gaat naar vanachter om te gaan kijken en mevrouw bleef staan (wat. een. mietje.). En ik maar naast die dikke kerel staan. En wachten. Komt de bestuurder terug: geen zwarte zak te zien. Goed bezig mevrouw. Na het pek en de veren haar schoon buitengebonjourd. Einde verhaal, ik hoop voor u dat er ergens een clou inzat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *