Paranoia Cha Cha Cha!

Ja ik ben de volledige twee seconden te zien in “Pukkelpop preview” op TMF tijdens het optreden van Heather Nova een paar jaar geleden. Ja ik stond daar vrijwillig. Ja ik kende de teksten van een groot deel van haar liedjes. Ja ik stond niet afkeurig tegenover Heather, of zoals Thomas het zou stellen: ik zou haar niet uit mijn bed shotten. Maar ik heb het licht gezien.

Om de aandacht wat van mijn jeugdzonden weg te halen, ik dacht eventjes dat Joris toegaf een mietje te zijn. Maar ‘lame’ zal wel een afkorting zijn voor teen of tander. En de ‘a’ staat ongetwijfeld voor artaldisch. Ik roep deze week trouwens uit tot “Dis de artaldis(ch)”-week, waarin we ons best doen om elke dag iets over Joris te vertellen wat we verdacht vinden. Het is namelijk belangrijk te profiteren van de komende zeven dagen. Ik vertel u niks nieuws als ik u meedeel dat hij ongetwijfeld zo’n gazillion posts zal maken over de fucking fauna en flora van waar de neuk het ook is dat hij naartoe is en dat doet hij niet omdat hij dat zo interessant vindt hoor, ochgottekes toch, dat doet hij om mij te enerveren.

Als u zich geroepen voelt om ook deel te nemen aan de DdA-week, doe gerust, maar de enige reden waarom Joris nog zal praten tegen mij na deze week is het feit dat hij mijn getuige wordt op mijn eerste huwelijk. Aangezien u pokkelelijk bent en “je kan humor niet spelen zonder humo” ongetwijfeld zeer grappig vindt, is de enige getuige die u ooit nodig zult hebben die tijdens uw pedofilieproces.

6 thoughts on “Paranoia Cha Cha Cha!

 1. Kerel, ik stond ook vooraan bij Heather Nova. Maar het was om een goede plaats te hebben bij Muse. Ik heb toch bijzonder veel zaken om trots over te zijn in mijn jeugd. Aan welke kant van het podium stond je? Links of rechts?

 2. Links als je naar het podium kijkt. of naar Heather Nova. Soms heb ik het gevoel je al gans mijn leven te kennen, maar toen was dat nog niet het geval zeker?

 3. Ik stond ook links. Ik stond vooraan tegen de afsluiting. Neen, ik denk dat die editie nog voor de UGent-periode was.

  In de sfeer van de Dda-week. Ik weet uit goede groene kortrijkse bron dat Joris door _bepaalde_ aanhangers van de kortrijkse vleugel van een groene partij tijdens verhitte discussies over politiek of over de afwas ook wel eens als het ‘schijnheilig paterke van Wenduine’ uitgescholden wordt. Stevaert dissen is Artels dissen.

 4. Dan kan je maximum twee meter van mij (en Joris) hebben gestaan. Normaal ben jij dan ook in beeld. Ik zeg normaal want jij bent niet zo groot natuurlijk.

  Respect voor je verhaal Stijn. Gaan we volgend schooljaar geen website beginnen over bepaalde mensen op ons kot? “Boris en Maureen in Soixant-neuf (min twee)”

 5. Een groepsblog als het ware, geniaal idee. We moeten een catchy domein vinden; iets met Brussels journal of struikgewas ofzo. Ik heb hier nog wel ergens het gsmnr. van mijn tante liggen die de bureau’s kuist op de redactie van De Morgen. Zoiets verdient de nodige belangstelling.

  Geef nu toe, zoiets is een unieke en historische (‘Bad writing’ zou Sam Seaborne zeggen) gebeurtenis: Het gebeurt namelijk niet elke dag dat mensen zich verenigen en persoonlijke geschillen overstijgen uit aversie voor de gemeenschappelijke vijand: De extreem-linkse autoritaire luie elite.

  Oh, wacht je hebt het over iets anders want Soixante-neuf dat is iets anders dan het Frans voor mei ’68 waarschijnlijk.

 6. Je brengt me wel op ideëën (ik kon niet kiezen) Stijn. Jij Sam en ik Toby. Spijtig van mijn baardgroei. We spreken elkaar opnieuw na negen september.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *