How do Yuppies spell relief? P-R-O-Z-A-C

Stijn jongen, dit ga je grappig vinden.

Deze morgen in de Spar raakte ik verzeild in een bende yuppies en aangezien ze niet kunnen eten van bankbiljetten gingen ze blijkbaar ook om een broodje. Nu is het de bedoeling dat je een nummertje trekt bij de charcuterie want de dames achter de toonbank kunnen niet onthouden wie er nu juist voor wie kwam (maar deze post draait niet rond hen.) wat we dus allemaal onmiddellijk doen, behalve de twee blonde yuppies die het niet meteen doorhadden maar dan toch een nummertje trokken. Yuppie één bestelt. Yuppie twee bestelt. Dame roept mijn nummer af: Yuppie drie begint aan zijn bestelling…
Ik: Euh, ik heb wel dat nummer.
Y3 *kijkt naar zijn blaadje* Ah. Allee dan.
Ik: Voor een yuppie kan je wel niet goed tellen he.
Yuppie drie is me met halfopen mond blijven aanstaren tot ik mijn broodje had.

2 thoughts on “How do Yuppies spell relief? P-R-O-Z-A-C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *