Dit is de allereerste keer

Als u denkt dat ik hier maar kan zetten wat ik wil, dan vergist u zich schromelijk (Ik moet altijd aan mannelijke genitalien denken als ik het woord “schromelijk” zie) want datgene dat daadwerkelijk op de site komt is een afkooksel van de originele post. Ik geef namelijk eerst alles aan Joris die er dan altijd in slaagt om al de goeie dingen te schrappen en/of te vervangen door dingen als ‘mannelijke genitalien’. Spellen is wel niet zijn sterkste kant. Ik had nog een oude foto die ik graag had gedeeld met jullie maar hij vertrouwde het zaakje niet. Dus hier is een replica:

Image Hosted by ImageShack.us

En zo ziet de oorzaak van mijn maagzweer er momenteel uit:

Image Hosted by ImageShack.us

Het is weer typisch Joris om twee jaar na alle andere mannen een metroseksueel te willen worden. Dat strikje was geen allusie op Elio Di Rupo tenzij u dat superorigineel van mij vindt.

Over mannelijke vrouwen gesproken. Samen met Filip, Tonny en Bert heb ik in het eerste middelbaar de playbackshow van de KSA gewonnen met “The Championettes”. tien jaar later hebben Filip en Tonny zich geout als HOMO, is Bert het boegbeeld van homophobie (een kwestie van maanden dus) en ben ik zelf ook niet helemaal zuiver. Ik bedoel maar. Stijn, ik verwacht een grapje over armbanden.

De groeten aan alle forumleden. Onthou vooral dat ik een enorm onzeker ventje ben en dat ik jullie daarom niet zo leuk vind. Ja. Dat is de reden.

2 thoughts on “Dit is de allereerste keer

  1. Mooi, dan krijg ik eens een comment, dan heb ik geen flauw idee waar hij over gaat.

    Gaan we trouwens wedden dat van zodra ik op msn komt, Merijn gaat vragen of ik die tekeningen ervan wil halen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *