Grease is een kutfilm

Neenee, u begrijpt het niet, mijn layout is zo ongelooflijk afgrijselijk om aan te tonen dat niet het uiterlijk belangrijk is maar datgene wat vanbinnen zit (hier dus de hilarische posts). Mijn site is zo’n beetje als die grap die ik eigenlijk niet helemaal snap: “why are fat chicks so good in bed” “cos they have too”. Nu ik er over nadenk is mijn site helemaal zo niet. Maar uw pa begrijpt wel wat ik bedoel.

Maar dit is dus een standaard layout, ik ben niet in staat om zo’n websites te maken.

Stijn is blijkbaar gestopt met zijn nijst.org, wat zeer spijtig is want ik keek altijd uit naar die ene post om de drie maanden.

Deze post is een opwarmertje.

One thought on “Grease is een kutfilm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *