Zolang hij ze maar niet opsluit en in de tuin begraaft.*

Ik had toch gedacht dat de mensheid wat enthousiaster zou reageren op mijn succes. Iemand op msn zei: “ik wist het al aan je gedrag.” Juist ja.

Sinds woensdag doe ik veldwerk bij de Lidl in een of ander kuststadje (ik heb een weinig zin in supporters) en dit nog tot en met volgende week zaterdag. En het is leuk. Karton trekken, europaletten rondvoeren of de diepvries aanvullen: heerlijk. De klanten vallen zelf mee, ok, ze stinken en ze zien er niet uit, maar ze zeggen toch allemaal mooi “meneer” en proberen mij te volgen als ik alle vier de rayongs afloop op zoek naar zelfrijzende bloem (verkopen we niet trouwens). Van kwart voor negen tot negen heb ik het wel moeilijk: er staat dan namelijk al een rij buiten de deur te wachten tot we opengaan en ik krijg daar de slappe lach van. Oh en vandaag vroeg een man waar de motorolie stond en hij had _haar_ op zijn neus. En dat was dan nog een knappe kerel.

*Timmy is trouwens kleuterleidster geworden. Het _losknopen_ van de broeken is geen probleem, maar het toedoen gaat hem wat minder goed af. Enfin, kunnen maar niet willen. En de kindjes zijn dolenthousiast als hij voorstelt om ze op zijn rug te laten _rijden_. HEEFT U HEM?!

2 thoughts on “Zolang hij ze maar niet opsluit en in de tuin begraaft.*

  1. Pingback: Brutin.be » » *kuch*hippie*kuch*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *