I wanna be your dog

Der komt zo ne man van dertig bij de dokter en hij zegt “dokter ik heb vreselijk veel pijn aan mijn linkerbeen” en de dokter kijkt ernaar en zegt dan “ja ik ga uw been moeten afzetten, je zal nooit meer kunnen lopen”.

Staf Coppens staat op de cover van Humo in een bed met twee blote vrouwen naast hem. Ja, daar trappen we wel in natuurlijk. Vroeger zou Tim de Humo enkel voor Coppens hebben gekocht, maar sinds Staf zijn melktanden heeft verloren heeft hij al een nieuw slachtoffer gevonden. Yes. We get it. He likes them young.

Pieter was al een aantal weken niet meer op zijn kot geweest en toen hij vandaag terugkwam heeft hij ontdekt dat er nog een vuilniszak stond en die stinkt nogal. Ik zeg hem, zet hem gewoon buiten, tis morgen toch ophaaldag, maar nee, wat doet meneer, hij pakt zijn Axe RiektSlecht en begint gans die zak te bespuiten. Met als resultaat dat gans zijn kot stonk naar stront met deo. Echt gebeurd he. Het is ook maar een rare jongen, we gingen vandaag ook naar de HEMA want ik had een nieuwe haarborstel nodig en hij wou maar niet naast me blijven staan, want blijkbaar is het heel slecht voor je imago om gezien te worden als je een haarborstel koopt.

Tim is aant vertellen over een limburgse nicht die hij aan het lijntje heeft gehouden. Een TELEFOONlijntje. Ik weet ook niet waar ik ze blijf halen.

Ja maar ik snap wel wat mensen zo grappig vinden aan Erik Van Looy hoor (Rani van Peking Express zat trouwens rechts achter hem dinsdag), want als er een limburgse Turk die in de politiek zit en de turkse Steve Stevaert wordt genoemd zou meedoen in mijn programma zou ik hem ook vragen of dat is omdat hij ook zo traag spreekt. Want dat is origineel en onvoorspelbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *