This shit is ananas! A-NA-NAS

Kerel, die titel. Lichtjes geniaal gevonden.

Ik vraag mij toch af wat voor een middenklasse-gezin wij zijn als we maar één tv hebben en ik dus halfweg Never Mind The Buzzcocks (nieuw! seizoen!) uit de zetel word verstoten omdat 24 gaat beginnen.

Aangezien ik dinsdag toch niet in Gent ga raken, ze tonen The 40-year old Virgin in de Sneak. Stijn: de moeder van Rory doet er in mee. Ik zeg dat omdat Stijn een beetje verliefd is op de moeder van Rory en vaak een natte broek heeft als hij opstaat omdat hij aan de moeder van Rory moest denken en soms kan hij het overdag ook niet houden en dan gaat hij naar de wc op het eerste verdiep van ons kot, maar die deur sluit niet en dan moet ik toevallig ook dringend en doe ik die deur open en awwwkwwwaard.

Bon, ze doet blijkbaar helemaal niet mee in 40YOV dus ik zal het weghalen. Of wacht. Toch niet. Want Stijn is een meisje. En na de wc-scene meegemaakt te hebben: niet letterlijk.

En ja hoor. Het is tijd voor de jaarlijkse top tien van minderheden die mij de keel uitkomen. Wat, alsof ik goed ben in titels. “A-NA-NAS”? That’s supposed to be funny? Hoedanook.

  1. Hippies
  2. Bejaarden
  3. Lesbiennes
  4. Niet-sporters met sportschoenen
  5. Fashos
  6. Enqueters
  7. Praesidiumleden

Hey, I got bored.

3 thoughts on “This shit is ananas! A-NA-NAS

  1. Pingback: Nieuws Is JuiSt Tegenwoordig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *