I kid you not.

Geert Hoste in Het Nieuwsblad (zoek zelf maar waar):

Vooral toen ik intelligente (wat) humor bracht, stoutere (een) ook, tilde de humor zich een niveau hoger. Ook infrastructureel. Ik reken het nog steeds tot een van mijn grootste (fasho) verdiensten dat ik de vlaamse humor naar de culturele centra heb gebracht.

Gelukkig is Raf Walschaerts er nog:

Ik ben er niet zo voor dat komieken enkel maar naar die lach haken. Voor mij moet het breder gaan. Tegenover de grap moet de nodige hoeveelheid pijn en ongemak staan.

Hier zitten Raf en ikzelf op dezelfde golflengte. Sure, het feit dat Jeffrey en ik een halfuur centjes naar zijn hoofd hebben staan smijten zonder dat hij wist van waar het kwam was al vrij grappig, maar het was pas toen hij stoer voor ons kwam staan en dan uiteindelijk besloot om toch niks terug te doen dat het echt hilarisch werd. Raf is taf (uitspreken in een of andere dialect waardoor ‘taf’ eigenlijk ‘tof’ wordt (in je hoofd)).

Twee posts in twee dagen en het is niet eens uw verjaardag. Dat is waar, maar ooit aan gedacht dat iemand anders wel kan verjaren vandaag? Vuile egoïst.

6 thoughts on “I kid you not.

  1. Ik zou nog een retort kunnen plaatsen, maar dan moet jij wéér reageren en loopt het aantal comments op en denk je nog dat je populair wordt.

    AHHAHAetc.

    R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *