Arter Dan Artels

God heeft het in voor mij. Thuiskomen als de zon opkomt en dan drie uur later wakker worden door mijn buurman die blijkbaar elektrische gitaar speelt. Met zijn penis. Kankerlawaai.

Mary Pierce is een grappig wijf. Woont al eeuwen in de Verenigde Staten (is française) en zegt dan erg bezorgd te zijn over de rellen in Frankrijk. “Ik kijk wel geen tv en ik lees geen kranten, maar als ik fransen tegenkom vraag ik toch steeds hoe het zit.” Juist ja. Mensen die niet bezorgd zijn lopen rond met hun handen op hun oren terwijl ze “LA-LA-LA-LA” roepen. Kankerwijf.

McDonalds stripsearch. “She said, ‘Well, they said it was a little girl that looked like you in a McDonald’s uniform, so it had to be you.'” Kankeramerikanen.

Heerlijke tijden, puur toevallig hebben zowel Stijn als Joris momenteel hun halfjaarlijkse maandstonden (alhoewel ik heb ooit ergens gelezen dat vrouwen die tesamen wonen na een tijdje ook op hetzelfde moment beginnen te menstrueren. Al goed dat ik beneden woon. Dat, en dat ik geen meisje ben natuurlijk) en door het vacuum die nu is ontstaan heb ik hun vijf lezers kunnen overnemen. Kanker.

Na de vier voorrondes van “De Streefste Mens” is het duidelijk: ik ben slimmer dan die twaalf lewsers. Maar euh, hou het voor jezelf. En dat geldt ook voor die vijf overlopers.

4 thoughts on “Arter Dan Artels

  1. Ja, van Joris overschakelen op Brutin.be, is hetzelfde als een junk die van methadon probeert af te kicken door heroïne te pakken.

  2. ” – (Drie keer scheepsrecht) maak er maar van: “koffie van slecht gemalen bonen met ronddobberende stukjes marsepein en appelsienschillen schilfertjes.”
    O Maar is de soortelijke massa van marsepein niet hoger dan die van de gemiddelde – al dan niet sterk gezette – kop koffie?
    – Ik bedoel dat als een metafoor! Ik probeer een gevoel over te brengen! (En dat terwijl ik oorspronkelijk aan het denken was over de obsceniteit van poëzie in het licht van de realiteit. ) ”

    groeten, Martijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *