Ik heb toch verloren.

De trouwe fan herinnert zich ongetwijfeld nog het RISK-spel van vorig jaar, samen met pieter, bert, thomas en floris waar ik mij vreselijk zat op te winden over pieter die er in slaagde om na elke zet een andere mening te hebben over het verloop van zijn spel. Fastforward naar vandaag: Bert, Thomas, PIETER en ik spelen opnieuw RISK. Ik ben te moe om gans het spel uit te leggen maar ik wil u zijn beste quote niet weigeren:

Ik ben er dan wel aan, maar het is voor het goeie doel

Het “goeie doel” volgens Pieter is dat Bert hierdoor 24 gebieden moet bezetten, ondertussen blijkbaar vergeten dat Thomas en ik ook nog meedoen. Dat doet mij vooral denken aan die aflevering van SouthPark waar de bewoners zich laten katapulteren tegen het hoofdgebouw van een tv-zender voor één of andere bizarre reden.

Nite nite. Dit wordt morgen opgekuist.

Trouwens, het begint met KL en eindigt op AAS en het is een fasho.

Een Kleine Paashaas! HAHA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *