Maar gelukkig ben ik niet kleurenblind.

Ik kan het niet ontkennen, het feit dat ik _alweer_ niet ben genomineerd voor “site/blog van het jaar” ligt gevoelig. Ik deed nochtans mijn best, ik ben vreselijk grappig en ik update regelmatig dus waaraan ligt het? Aan het feit dat die uils die de genomineerden kiezen een bende fashos zijn. Hierbij weiger ik dan ook alle komende nominaties. Weet u meteen ook waarom ik volgend jaar niet op de lijst sta. En het jaar daarna. En al de rest.

Als een bende zielige mannen die om vijf uur des nachts zitten te manillen, een rostekop die uw kleren zit af te likken en veel te weinig dranktraktaties voldoende zijn om u een plakkerige broek te bezorgen dan heeft u gisteren _nogal_ een feestje gemist.

2 thoughts on “Maar gelukkig ben ik niet kleurenblind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *