Check your nuts.

Wat je dus doet is een teelbal tussen je duim en twee andere vingers vastnemen en voelen of je geen rare bobbeltjes aantreft. En dan precies hetzelfde voor de andere. Tenzij je er maar één hebt natuurlijk. En nee, dat slaat niet op Stijn. Eierstokkanker is niks om mee te lachen.

Het valt trouwens geen klein beetje op dat sommige sites die genomineerd zijn voor sitevanhetjaar plots elke paar dagen een nieuwe post plaatsen, iets wat voordien niet echt het geval is. Named and shamed, appelblauwzeegroen.be. Named and shamed.

Stijn is weer online, maar het zal wel nog een weekje duren vooraleer iedereen het door heeft dus eigenlijk hoef ik nu nog niet te reageren. Maar ik kwam daarjuist op zijn kot en hij was _toevallig_ nijst.org aan het lezen. Volgens mij schrijft hij zijn teksten niet zelf. Ik vond al dat er verdacht weinig “vandaag weer een hele dag naar U2 geluisterd. Man, dat is toch echt wel een goeie band. Bijna zo goed als de Beastie Boys. Had ik al verteld over die keer dat ik met mijn enige vriend naar een optreden van de Beastie Boys ben geweest en dat hij toen is flauwgevallen?” in staat. Als dat Beastie Boys verhaal u interessant lijkt, vraag hem ernaar. Vergeet vooral niet dat Stijn helemaal geen vrienden heeft en hij dus _zelf_ is flauwgevallen op dat concert. Er komt namelijk veel volk naar zo’n optreden en toen Stijn plots iets hards in zijn rug voelde, besefte hij dat één van God zijn wetten had overtreden en dat hij nu _nooit_ in de hemel zou raken, die achttien jaar als misdienaar ten spijt.

Met iets hards bedoel ik dus een mannelijke penis. Moest dat niet duidelijk zijn.

Nu we toch begonnen zijn kunnen we evengoed verderdoen. Hij claimt dan wel dat hij volleybal speelt in het weekend, maar wie heeft hem dat eigenlijk al zien doen? Niet alleen komt hij nog niet aan mijn oksels, je gaat mij niet vertellen dat je met zo’n kippebeentjes hoog kunt springen. Wat hij dan precies wel doet, daar ben ik nog niet uit. Maar het zal wel iets met jurken en kunstmatige inseminatie te maken hebben. Iets waar je geen vrienden voor nodig hebt alvast.

Oh en drinken kan hij ook al niet. Named and shamed Stijn. Named and shamed.

5 thoughts on “Check your nuts.

  1. Beste R.L.

    Ik geef toe, normaal gezien weet iedereen dat enkel mannen een penis hebben. Nu is het wel zo dat “mannelijke” erbijstaat om dit nog eens te be-na-druk-ken. Geen probleem hoor, maar probeer de volgende keer eerst tot tien te tellen en dan uw simpel commentaar voor uzelf te houden. yooo.

  2. ik heb stijn eens zien volleybal spelen. hij mocht niet zo veel meedoen en de ploeg heeft zeer zwaar verloren. de voorafgaande achtervolgingsrit Wingene-Torhout was wel spannend.

  3. Fien ik denk dat je nu de banvloek van Tom op je hals hebt gehaald. Ik wou net hetzelfde posten maar een eeuwig democraat en verdediger van de vrije meningsuiting (T.B.) verbood mij in één simpele comment direct zijn volledige post (waar hij toch meerdere uren heeft aan gewerkt) te verpesten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *