How am I not myself?

Geachte mevrouw, Geachte heer,

In de Gustaaf Magnelstraat ligt al weken-, zoniet maandenlang een koelkast op zijn kant op het trottoir (aan de kant van het gebouw van de universiteit). Deze koelkast versperd minstens de helft van het voetpad. Hoewel hij enigszinds verscholen ligt achter de geparkeerde auto’s heeft dit een erg negatieve impact op het straatbeeld. Ik neem aan dat hier tot op heden geen melding van gemaakt werd, en dat uw diensten bijgevolg niet op de hoogte waren van dit probleem.

Hoogachtend,

Zo’n mails worden er via mijn internetverbinding naar Ivago verstuurd. Alsof iemand ook maar het recht heeft om over die frigo zijn toekomst te beslissen. Er passeren elke dag miljarden studenten (een hyperbool, Timmy) die er geen last van hebben en hij ligt niet eens in onze straat. Geen haar beter dan mijn buurman in Brugge: die irritante kerel (dit is dan weer een parabool) besliste vorig jaar dat een boom, die notabene niet eens in zijn straat staat (zijn achtertuin grenst aan onze grond, wij zijn grootgrondbezitters), in zijn weg staat en dat hij weg moet. Werd mijn mening gevraagd? WERD MIJN MENING GEVRAAGD? Als het antwoord ja was geweest dan was deze ganse post nutteloos geweest en mijn posts zijn veel dingen en nutteloos is er één van maar ze zijn ook allemaal hypocriete pareltjes en het antwoord is dus _neen_. Maar de stad is toch maar mooi die boom komen omzagen. Ik kan ook goed zagen.

5 thoughts on “How am I not myself?

 1. Het volgende is dan weer door *mijn* internetverbinding gepasseerd:

  > Geachte

  Wij stuurden uw melding reeds door aan de bevoegde dienst. We kregen inderdaad voorheen nog geen bericht omtrend deze sluikstort.

  Bij elke sluikstort op openbaar terrein tracht IVAGO zo snel mogelijk het materiaal weg te halen. Indien de identiteit van de sluikstorter kan achterhaald worden, kan deze naast een kostenstaat voor de opruiming ook nog eens een fikse boete verwachten.

  Wij hopen u met deze informatie van dienst geweest te zijn. Indien u toch nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet ons te contacteren.

  Met vriendelijke groeten
  I…

 2. Pingback: Brutin.be » Blog Archive » De lengte van deze titel is recht evenredig met de hoeveelheid interessante dingen die ik vandaag heb meegemaakt. Hier nog wat extra woorden om mijn punt te benadrukken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *