Ik zit op het toilet. Waar ben jij?

Volgens Wouter zijn hij en ik uit hetzelfde hout geschreven. Maar hij dan uit eik en ik uit een wilg. Die grap is zo inside dat ik zelf ben uitgesloten. En die zin heeft enkel zin in mijn hoofd. Wow, literaire hoogstandjes op mijn site en zo. Piemel.

12 thoughts on “Ik zit op het toilet. Waar ben jij?

 1. Uit hetzelfde hout “geschreven”?? Als literaire vakidioot-die ik soms wel ben- kan ik niet anders dan daarop reageren, tenzij er één of ander woordspelletje aan verbonden is…

 2. Ik was nog niet helemaal helder toen ik dat heb gesneden.

  Mijn nicht zegt dat je trouwens nogal snel zat bent. Ik moest toen instemmend knikken.

 3. Zij zegt dat? Wel, zij heeft mij nog nooit dronken gezien… (Tenzij ik dat niet meer weet). Neen, ik ben nog maar bitter weinig met haar weg geweest, dus ze kan dat niet uit ondervinding weten. Eén ding weet ik wel en dat is dat zij al begint te blozen van één glas, laat staan wat het resultaat is na enkele glazen…

  Maar idd, zo veel heb ik niet nodig om sterretjes in mijn hoofd te doen dansen maar denk er ook om, die dansende sterretjes hebben niet altijd met enig drankverbruik te maken, soms zijn die er gewoon vanzelf… Oohh, life can be great sometimes…

  Maar jij kan er anders ook goed mee overweg… Vrijdag was je het stadium van de dansende sterretjes reeds ver voorbij. Moet een hele lichtshow in je hoofd geweest zijn… Maar no offence, verantwoorde sterretjes op het galabal, twas dan ook een prachtavond.

 4. Dat was niet helemaal niet slecht bedoeld, mijn excuses mocht het zo overgekomen zijn. Caro is altijd mijn vriendinnetje geweest in de Germaanse, we waren een team… Het is spijtig dat ik ze nu zo weinig, om niet te zeggen bijna niet meer, zie.

 5. Dat was helemaal niet slecht bedoeld, sorry mocht het zo overgekomen zijn. Caro is altijd mijn vriendinnetje geweest in de Germaanse, we waren een team… Het is spijtig dat ik ze nu zo weinig, om niet te zeggen bijna niet meer, zie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *