Berouw komt na de zonde.

Juist ja. Ervoor zou nogal belachelijk zijn natuurlijk.

Iedereen zaagt voortdurend over hoe fout discriminatie wel niet is en dat iedereen gelijke kansen moet krijgen en blah blah blah, maar wie doet er eigenlijk iets aan? Jij? Echt niet. Mijn juffrouw Nederlands ja, die stelt tenminste dingen voor. Bij het solliciteren vermelden mensen die niet in Vlaanderen zijn geboren best hun nationaliteit niet bijvoorbeeld. En aangezien je naam dan meestal ook nogal vreemd klinkt, misschien die beter ook niet al te zichtbaar maken. Als ze dan nog steeds je sollicitatiebrief niet lezen, ja dan is het gewoon je eigen schuld! Vuile buitenlander.

De enige reden waarom ik die topless foto’s van Jennifer Aniston op mijn bureaublad heb staan is omdat Friends nogal een grote fanbase heeft onder mijn vrienden (*cough*Stijn*cough*) en het is bijna Kerstmis. Kerstmis is de _max_.

Wow, zei ik Kerstmis? Ik bedoelde haar borsten. Haar borsten zijn de _max_.

Bwaa eigenlijk ben ik geen grote fan van beide, maar als ik moet kiezen tussen borsten en de geboorte van een baby dan weet ik het wel. Wa ne sukkelaar was die Jezus eigenlijk, de enige borsten die hij ooit heeft mogen aanschouwen waren die van zijn tante. (alhoewel ik zo wel mensen ken die daar onmiddellijk voor zouden tekenen. Tgaat over u ja.) Ik vraag mij af of zijn familieleden dan ook elk kerstfeest zoiets hadden van “nog steeds alleen die jongen. Zou hij dan toch homo zijn?” en dan blijkt een paar jaar later dat hij de zoon van God is, awwwkwwwaard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *