Ik kan niet goed tegen mijn verlies.

Ge praat _zelf_ voortdurend over sitevanhetjaar!

Serieus, die volledige top tien is zo’n flauwe grap, zelf mijn pa zit met zijn ogen te draaien.

 1. Wereldkeuken: Laten we eerlijk zijn: foto’s zijn dikke kut. Trek een foto van het meest banale voorwerp dat je tegenkomt en de mensen gaan je hip vinden omdat je zo’n oog hebt voor de dingen waar ieder en elk van ons nooit bij stilstaat. Ja mijne frak.
 2. De wereld van Kaat: in plaats van The Da Vinci code te lezen zou je beter eens een _echt_ webadres zoeken.
 3. Asfaltkonijn: 17 posts op de voorpagina en _14_ comments. Indrukwekkend en zo. Er staat zelf een dt-fout in de tweede post en niemand die het opmerkt. Welke zelfrespecterende weblog heeft er nu geen persoonlijke mierenneuker om dat op een nogal hautaine manier op te merken?
 4. Strippers in webland: Oh hohoho. Iedereen dus denken dat het vol met halfnaakte vrouwen gaat staan maar nee! Tis een woordspelleke!
 5. Katrien: Hier heb ik het langst nodig gehad om kritiek te kunnen geven. Niet omdat het eigenlijk een briljante site is hoor, ik ben gewoon na twee zinnen in slaap gevallen. *Zing*.
 6. De Bitches: Als man ben ik vreselijk bang voor vrouwen die niet op hun mondje zijn gevallen. Tenzij ik ze juist van de trap heb geduwd natuurlijk. Het feit dat ze niet zagen dat ze helemaal niet hadden verwacht zo hoog te eindigen en zich er zelf mee feliciteren, dat vinden wij nochtans ok, maar een comic van Garfield? Nee nee nee. Do not pass Go, do not collect $200.
 7. De meest zinloze blog die ooit het levenslicht zag: Nee nee, dat is de _titel_van die blog. Nee nee, dat is geen kritiek van mij, daar is hij _zelf_ opgekomen. EY! Weet ge wat er ook zinloos is? Uw _leven_.
 8. Kannibaal: Een verzameling links en “grappige” nieuwsberichten? Ja, zo ken ik er nog geen vijfduizend andere hoor. Of wacht. Toch wel.
 9. Lichtgeraakt: Soms heb ik dat ook, dat iemand iets vertelt en er zelf zo zit bij te lachen dat ik gewoon automatisch ook moet glimlachen, alhoewel hetgeen wat werd gezegd eigenlijk vooral uitblinkt in _niks_ en ze mij dus gewoon in de val hebben gelokt. Op het internet heb je dat ook en daar heet dat “een smiley”. D’accord, er stond maar één smiley op de voorpagina maar “fair is what you pay to ride the bus” (luidop klopt het wel).
 10. Niet geschoten is altijd mis: Kan er mij eens iemand de url geven van die database met al die originele blogtitels? Oh? Die bestaat niet? Mijn punt precies. “Lollen zijn als drollen, iedereen kan er maken maar de mijne stinken tenminste niet“. Te lang? Ik kon maar proberen.

Lacheuh!

24 thoughts on “Ik kan niet goed tegen mijn verlies.

 1. Ik vind het eigenlijk wel grappig dat je er in slaagt om over zo’n flauwe grap zoveel woorden vuil te maken :-) Die lijstjes zijn niet belangrijk, toch niet voor mij. Ik heb er niet voor gekozen om in die lijst te staan, laat staan de eerste plaats. Het gaat ‘m om het plezier van het bloggen, en bij de ene is dat het fotograferen van banale onderwerpen, bij de andere is dat kritiek spuien op stomme lijstjes ;-) En je mag gerust kritiek geven bij de foto’s op mijn site, wees gerust, ik bijt niet! En vergeet niet: Keep smiling!

 2. Pingback: Wereldkeuken Fotoblog - Fotografie - Foto - Leuven » mosselsouper in de carré

 3. Lapin: het is blijkbaar niet het enigste van deze post dat je niet volledig doorhebt, maar zoals ik dus al zei, ik doe zo’n dingen niet zelf, ik heb daar _mensen_ voor.

 4. Tom, ik begrijp eigenlijk niet waarom gij in die top tien wilt staan. Die top is immers een opeenstapeling van het minste wat het geschreven woord ooit te bieden had. De top drie:
  *Sorry dat ik het zeg, maar die foto’s van Wereldkeuken zijn gewoon slecht. Ik heb lang in Leuven gewoond en Leuven ziet er niet eens zo uit als hij/zij het wil doen voorstellen. Bezoek eens een museum! Stel u eens de vraag: “Waarom fotografeer ik en wat wil ik daarmee bereiken?” Nee, denken is niet verboden en het betekent niet dat omdat ge een duur toestel hebt en op dat knopke kunt drukken dat ge daarom ook kwaliteit voortbrengt.
  *Kaat: nog niet volwassen en misschien is dat wel de reden waarom ze een blog begonnen is. Dat laat een mens meteen twijfelen of alle vrouwen wel emancipeerbaar zijn. D’er zal wel (zeker) een structuur achter heel die blog zitten, maar ik denk (weet zeker) dat ik die niet wil kennen.
  *Asfaltkonijns kritische intelligentie is een belediging voor het haasachtig wildbestand. Maar misschien wil “asfaltkonijn” dat wel betekenen : overreden worden door de moderne leugens in de maatschappij, zich eraan overgeven en dan denken dat het gevoel dat daarmee gepaard gaat een authentieke reactie is.
  Besluit: Ik zou kunnen zeggen dat ik niet negatief had willen overkomen, maar dat is natuurlijk dik gelogen! Iedereen geflest: werk aan de winkel. Ik begrijp trouwens niet hoe die figuren zich zo kunnen verlagen om op Brutin.be te komen zeggen… maar laat ik daar maar over zwijgen.

  Gelukkig kunnen we hoopvol blijven wachten op die enige echte site die alle andere in zijn schaduw zal stellen en tot hun ware dimensie zal terugbrengen: schroot. Tot dan, moeten we ons amuseren met Brutin.be & co.

  groeten, Martijn aka Konijn

 5. Mag ik even op mijn hautaine manier opmerken dat in deze context ‘zelfs’ gebruikt moet worden, in plaats van ‘zelf’? Wat was dat spreekwoord ook weer? De pot verwijt de ketel??
  Groetjes van uw persoonlijke mierenneuker

 6. Tom aka ‘ik-ben-zo-vreselijk-populair-nu-and-I-love-it’, stel dat je volgend jaar wel wint, dan ga je die prijs toch wel weigeren, zeker? Dat zou pas cool zijn. En nog méér ‘commotie’. Wat ben je trouwens met zo’n stom kader.

 7. Pingback: Nieuws Is JuiSt Tegenwoordig » Blog Archive » Hoe wordt ik (terug) een A-list Blogger in Vlaanderen?

 8. Beetje flauw eh Stijn, ophitsende trackbacks leggen naar A-list bloggers in de hoop mee te profiteren van hun succes…

 9. Pingback: Kerel at De Artaldische Courant

 10. Pingback: Pin)g(back at Nieuws Is JuiSt Tegenwoordig

 11. Pingback: Brutin.be » » Clickx - Site van het Jaar 2006 - Deel één

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *