Stijn het asfaltkonijn

“De vijand van mijn vijand is mijn vriend”. Die uitspraak hangt boven Stijn zijn bed, net onder zijn poster van Luc De Vos. Ik twijfel er dan ook geen seconde aan dat die glimlach op Stijn zijn gezicht de voorbije dagen te wijten is aan het feit dat hij heeft ontdekt dat er nog mensen zijn die mij niet zo graag hebben. Voor alle duidelijkheid, ik heb het hier over Asfalt en Konijn. Want een asfaltkonijn dat is zoals een kameelaap, da bestaat nie. En grappig is het ook al niet. En Stijn is slim. Als hij die immens populaire bloggers kan tonen dat hij aan hun kant staat, dan is hij binnen. Want inhoud is voor mensen zonder bezoekers. Echte sites praten over simpele dingen waarbij eenvoudige mensen zo iets hebben van “dat is het”.

Opzet geslaagd zou ik zo zeggen. Misschien wel wat te lang en al die humor zou er ook uit mogen, maar er zit potentieel in. Maar zag u die dt-fout in de titel? Toen ik Stijn om uitleg te vroeg, vis à vis, bleek hij van niks te weten. Per ongeluk een dt-fout in de titel van de post die je online carriere kan maken of breken? Riiiiggght.

Had ik trouwens al verteld dat ik niet ben genomineerd voor “weblog van het jaar” van de Standaard? Spijtig, want ik was van plan om iedereen lastig te vallen tot ze voor mij hadden gestemd. Om dan volledig uit te lucht te vallen als ik win, want ik had het echt niet verwacht en er is zeker misteld en ik doe het _totaal_ niet voor de bezoekers. Een mens is pas hypocriet als hij het zelf niet beseft. Oh en ik was met u aan het lachen.

Tom. says:
Vladimir is aan het klagen dat er negers in de cinema zaten en dat dat gans zijn avond heeft verkloot. Ik hoop dat hij aan het lachen is.
Axol says:
ik hoop het ook
Axol says:
anders kom ik de decascoop écht niet meer binnen

Want wij haten negers. En dan zeker die zwarte.

4 thoughts on “Stijn het asfaltkonijn

  1. Pingback: Asfaltkonijn.be_______________REBOOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *