“Nachtblind? Als het donker is zie ik ook niks hoor.”

Als ik zo het publiek bekijk die gisteren de eerste vier afleveringen van de Neveneffecten kwam bekijken dan valt het _nogal_ op dat het vooral minderjarigen zijn en dat ze _nogal_ wakker liggen van hun uiterlijk. Zo was er een vijftienjarige met een trucker hat aan met daarop de tekst “White Trash”. Dubbele ironie is lollig.

Ok, het heet Kristalnacht. Ok, dat was de naam van een foute periode in de geschiedenis, maar iedereen weet dat nu al, ge moet mij da echt nie komen vertellen, want ik weet ook niet waarom ze dat ook zo hebben genoemd. Misschien om pseudo-intellectuelen gelijk gij uit hun hol te lokken? *Badoemtchi*

Als Benjamin de finale van de slimste mens zou hebben gewonnen, was hij van plan om recht te springen en dan tegen mij te roepen ‘In your face!” omdat ik nooit zelden soms regelmatig vaak meestal altijd met zijn leven en het feit dat hij niet onmiddellijk een diploma zal behalen zit te lachen. Maar hij heeft dus niet gewonnen. Hij zat zelf niet in de finale. Vrij pijnlijk eigenlijk. En Merijn is de nieuwe slimste mens ter wereld (endatiseenmeisje). Dubbel pijnlijk. Niet dat meisjes niet slim kunnen zijn he, maar stel dat mijn kinderen later vragen waarom ze geen borstvoeding hebben gekregen en waarom ze steeds diepvriesmaaltijden moeten eten en waarom hun kleren nooit worden gewassen en ik ze dan vertel dat hun moeder een dikke egoiste is die enkel aan zichzelf denkt en een voltijdse baan heeft en meer geld verdient dan papa omdat hij nu eventjes tussen twee jobs is, dan zit ik wel met die bleiters opgescheept natuurlijk.

8 thoughts on ““Nachtblind? Als het donker is zie ik ook niks hoor.”

 1. “_Het_ publiek _dat_”, maar inderdaad, vrouwen zijn waardeloos., behalve om mijn toekomstig lief te baren. En daar hebben ze dan ook nog eens een vent voor nodig. Serieus, luiaards.

 2. Merijn de Streefste Trees ter Trezeld!

  Antwoorden:
  – Brutin, in uw hypothese lijkt gij blijkbaar te vergeten dat Merijn uw huwelijksaanzoek heeft afgewezen.

  – ct^ bevestigt alleen maar het cliché dat homo’s onzeker zijn van hun inderdaad gestoorde natuur en die haar, om het instabiele huis niet helemaal te moeten afbreken, daarom weigeren te onderzoeken. Fouten dat die vent maakt ! OK, omdat ge blijft vragen: feitelijk is het goed dat de vrouw bestaat, anders zat de man opgesloten in zijn mannelijke wereldvisie. Gij zegt nu dat homo’s zich helemaal niet mannelijk gedragen? Juist, om hun gedrag te vormen hebben homo’s alleen al vrouwen nodig.

  Merrie Christmas en Hengstie Nieuwjaar

  groeten, Martijn

 3. Pingback: Zoekresultaat van Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *