Gezocht:

Nieuwe vrienden. Moeten beseffen dat ik altijd gelijk heb en dat er met mij niet wordt gelachen. Een eigen website hebben is handig meegenomen, maar is enkel een voordeel als er per post minstens één keer naar Brutin.be wordt gelinkt. En liefst ook niet teveel hits. Muzieksmaak is onbelangrijk want toch altijd inferieur aan de mijne. Zal aangesproken worden met Jeffrey, Stijn of Joris (dit is nog onder voorbehoud). Drinkt graag en vindt alles vreselijk lollig als hij zat is. Meer moet dat niet zijn. En tis dringend.

5 thoughts on “Gezocht:

  1. Als je de ‘niet’ in de tweede zin 9 woorden naar links verzet, dan stel ik mij kandidaat. Jeffrey toch, doe eens niet zo volwassen. Ken ik jou eigenlijk?

  2. Pingback: Frappant at Nieuws Is JuiSt Tegenwoordig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *