10 thoughts on “Ik raak nochtans snel dingen beu.

  1. Leuk dat je de verhoudingen respecteert. Dat maakt het dat tikkeltje overzichtelijker. Nu ja, zolang het klopt in jouw hoofd is er niets aan de hand natuurlijk.

  2. Oeps ja! De verhoudingen! Totaal niet aan gedacht! Ja nu lijkt het wel alsof Stijn bijna voortdurend over mij praat en ik slechts af en toe over hem! Wat totaal niet de bedoeling is van die grafiek! Ai ai ai! Hopelijk is iedereen slim genoeg om dat in te zien! Jij bent een fasho!

    Mijn website is te moeilijk voor Jeffrey.

  3. Pingback: Tom is zo 2004 at Nieuws Is JuiSt Tegenwoordig

  4. Serieus, kerel. Wat is het punt van een grafiek te posten, als er ook maar niets aan klopt. Je kon je de moeite gespaard hebben door gewoon de cijfertjes mee te geven. Maar dan had je minder bladvulling natuurlijk.

  5. Maar allee, was da nu, ik wil aantonen dat Stijn niks anders doet dan naar mij linken, maar aangezien ik 15 keer naar hem link en hij _slechts_ zeven keer naar mij moest ik dus wel de grafiek een beetje aanpassen. Voelt ge u nie goed of zo? Normaal zou jij zo’n dingen toch vanzelf moeten doorhebben.

  6. Het gaat hier niet over de grafiek ‘een beetje’ aanpassen, ze klopt gewoon van geen kanten. De 15 kan 7 keer in de 57, de 15 is kleiner dan de 7, de 7 is bijna even groot als de 21, en de 7 kan 3 keer in de 57. Het is niet alsof ik de 4 moeilijke cijferkes niet snap hoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *