Call 1-800-FEAR

Store guy: You want a baloney sandwich or something?
Dude: Nah. The only time I eat baloney is when I’m in the joint.

Overheard in New York

Girl #1: I’ve been eating really good foods.
Girl #2: What about all of that yogurt in your fridge? You have like six containers of it.
Girl #1: It’s okay, they don’t expire until January of ’07.
Girl #2: That means January 7th, dumbass.

Die is extra grappig. Want ik had vorige week zo een lasagne mee van thuis, allee ja, eigenlijk van de GB en toen ik hem in mijn frigo wou steken zag ik dat er al één inzat die maar goed was tot 25 december 2005. Dus heb ik die maar in de vuilbak gekieperd.

Dat dacht ik toch! *TEDUDUDUMMMMMMM*

Want toen ik daarjuist de ijskast opendeed om die lasagne op te eten bleek dat die van 25 december er nog steeds inzat! Ik had de verkeerde weggesmeten! Hilarity ensued. Deed me denken aan al die pakistaniers in hun besneeuwde tentjes en die VN-afgevaardigde uit België die in het Journaal doodleuk kwam vertellen dat ze enkel nog januari moesten zien door te komen en dat het dan wel beter weer ging worden. Benieuwd hoe hij dat aan die pakistanezen heeft verteld.

“EY, LUISTER NE KEER. Stop. Met. Janken. Binnen een kleine maand zal da wel warmer worden zunne. Serieus. Das nog geen dertig dagen. Ooit ‘Alive’ gezien? Nee? Ook nie de Bollywood versie? Wereldvreemde wezens jullie. Anyway, die hebben zo ook koud en honger en weet je hoe die dat oplossen? Peis keer. Ze eten elkaar op. Allee ja, de dooie he. Ja hallo, ge moet nu nie zo verbijsterd kijken, alsof jullie nie elke dag van die voze toestanden uithaalden. Of denkt ge dat dienen aardbeving toevallig was? Baneen gij, God haat u en vond het blijkbaar nodig om gans uw huis en leven te vernielen. Weetwel, bouw de volgende keer es wa deftiger huizen, misschien kan ik volgend jaar dan es gewoon op skivakantie gaan in plaats van hier wa sociaal te komen doen. Bon ik ga nog wa tv gaan kijken op mijn hotelkamer want kheb kou. Gij ook? Kgeloof het, doe anders nog wa minder kleren aan. Zie, ge werkt al op mijn zenuwen en ik ben hier nog maar vijf minuten, kunt gaan peizen hoe God zich voelt.”

Tijd om fuckvanbraekel te bezoeken mensen:

De blogteksten trekken echter op niks.

LVB

Wat moeten de mensen nu wel niet denken? Het spreekt voor zich dat zulke clandestiene escapades niet door de beugel kunnen.

Asfaltkonijn

Alleen die Swatsikavlag vind ik er persoonlijk ferm over. Het geeft een zeer wrange nasmaak aan wat anders een leuk initiatief ware geweest.

Blauridder

Veel gefuck zie ik hier toch niet hoor.

Brutin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *