Q: How many ADD kids does it take to screw in a light bulb?

A: lets go ride bikes!

Ligt het aan mij of is er de laatste maanden een sterke stijging van blogs die voor drie vierden uit van die “welke dierenkeutel ben jij?-achtige testen en “interessante lyrics” bestaan? Oh? U vindt dat die muziektekst perfect verwoordt hoe u zich voelt? Nou, wat een toeval seg! En je kan er geld op leggen dat er altijd wel een mukkel is die dan bij de comments iets post zoals “Ja! Ik weet precies waar je het over hebt! Soms voel ik me ook zo en dan luister ik hiernaar en besef ik dat de zanger helemaal weet hoe ik me voel! Het lijkt wel speciaal voor mij geschreven! Wiiiii!“. Puberteit, het is me wat.

Voorbeelden genoeg op Planet-Ugent. Planet Ugent is trouwens een anagram voor “breng eens dertig inhoudsloze websites samen op één website en kom tot het besef dat de som UTTER CRAP is”. Dat was zowat de zieligste overgang die ik ooit heb gemaakt. Maar ik neem aan dat mijn punt wel duidelijk is. Let trouwens ook op deze parel (rechts vanboven): Ken je nog een bloggende UGent’er die nog niet toegevoegd is aan deze Planet? Laat het zeker weten! (opgelet: pas e-mailadres aan!) Hij gaat er van uit dat er mensen zijn die er ook willen opstaan en die niet beseffen dat “eikke at eikke dot commercial” _geen_ correct e-mailadres is. Even in het vet zetten, want ik denk niet dat het helemaal doordringt: Hij gaat er van uit dat er mensen zijn die er ook willen opstaan en die niet beseffen dat “eikke at eikke dot commercial” _geen_ correct e-mailadres is.

Omdat ik meestal geen zin heb om iets te posten heb ik een bestandje “site.txt” op mijn bureaublad gezet en daar zet ik dan de kernwoorden in van dingen waar ik nog iets over moet zeggen. Maar meestal weet ik een uur later al niet meer waar op aarde ik het over had. Dit staat er momenteel in:

  • michell vuiylsteke
  • mail naar zelf
  • merijn
  • spin
  • pintje

Benjamin heeft blijkbaar de VDAB-workshop “websites bouwen” gevolgd. Hij heeft namelijk geen werk, snap je. Wel een goeie website. Hij mag ook in mijn clubje. Bij hem weet ik trouwens altijd waar hij het over heeft. Behalve die keer toen hij mij een klootzak noemde, dan had ik toch wel iets van “èèèèèhhh?!?”

2 thoughts on “Q: How many ADD kids does it take to screw in a light bulb?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *