Très difficúlt

De meeste mensen gaan uit op een zaterdagavond, ik lees slechte websites om mijn maagzweer uit te dagen. Checkt da:

Ik zal mijn best doen om niet al te veel te spreken in superlatieven, maar ik zie me toch genoodzaakt de term ‘geniaal’ te gebruiken wanneer ik het over ‘Coupling’ heb. Je kan deze ongelofelijke serie misschien nog het beste vergelijken met ‘Friends’, alleen is de humor veel Britser (verfijnder).

Vind ik nogal vreemd, het enige wat ik meestal met Friends vergelijk zijn de vochtvlekken onder mijn lavabo. Als je je ogen wat toeknijpt en er een lachband bijzet dan waan je je gewoon in Central Perk! Hoho, Vochtvlekje één heeft net een gekke bek getrokken, ik proest het uit man!

Gisteren op de vergadering (in mijn hoofd) is er besloten dat mp3-spelers _uit_ zijn, voor het geval u de memo niet hebt ontvangen. Dus stop hem maar terug in je Eastpak rugzak, trek die truckerhat aan en ga iets vegetarisch eten. (In Gent is dit uitbreidbaar met: “en studeer _rustig_ verder in de Boekentoren”. En rustig staat tussen platte streepjes omdat er daar elke dag vierhonderd man zit, *ironische smiley*)

Ik raak vermoeid dus tijd voor wat links.

 • Pomme en Kelly zijn twee minderjarige meisjes die filmpjes maken van zichzelf terwijl ze popliedjes uitbeelden. Ik ben al lang fan maar als u er bijkomt kunnen we ze mooi verdelen. Toen ik de website aan Tim beschreef raakte hij erg opgewonden, tot hij besefte dat het twee minderjarige _meisjes_ zijn. Homovrienden zijn een onuitputbare bron hoor. En in tegenstelling tot lesbiennes kunnen ze u niet in elkaar slaan.
 • Freddy is grappig van ver, maar dat komt omdat je dan de tekst niet kan lezen. “Zeg Geert die van de VLD vinden dat je het charisma van een lavabo hebt…” “…maar maak je geen zorgen, zij hebben het charisma van een toilet…” “Always full of shit!
 • Fuckvanbraekel is alweer vernieuwd! Tim: “Ik mis dat konijn“. Ik niet. Stom konijn.

14 thoughts on “Très difficúlt

 1. Volgens mij heb je het gewoon niet zo op Friends omdat Chandler al jouw grappen gestolen heeft.

  Trouwens gelukkig dat planet-ugent.be bestaat of ik had nooit gevonden waar de originele post over Coupling – Friends staat.

 2. Evi: neen.

  Stijn, mijn legal team is aan het onderzoeken of ik nog in de hemel raak als ik er een bronvermelding bij zet. En diene gast staat toevallig wel tussen uw links op uw voorpagina hoor.

 3. Au contraire mon frère, er stond al een tijdje een bestand op mijn desktop met de naam: LACHEENSMETDIENEGASTDIEFRIENDSDEMAXVINDT.txt. Maar het is mooi om te horen dat er nog mensen een bullshitdetector hebben.

 4. Met ‘legal team’ wordt waarschijnlijk bedoeld dat je voor de spiegel staat een serieus gezicht trekt en je oren naar achteren beweegt? Want iemand die drie keer per week spaghetti eet, die kan geen advocaat betalen.

  Ik zie dat Tom bijgeleerd is en ook offline zijn posts schrijft.

 5. Jij neemt humor altijd een stapje te ver Stijn.

  En wie heeft het hier over offline posts schrijven? Ik schrijf mijn posts steeds in WordPress zelf, ik maak zelf geen drafts. Deze post was trouwens grote miserie, ik zat aan het deel over Freddy en er stonden enkele tabs open en toen ik terug wou keren naar WordPress gaf Firefox een fatal error. Al goed dat mijn grappen niet te subtiel waren en ik ze nog vanbuiten kende. Ik wil u en uw posts van twintig pagina’s dat wel eens zien doen. Opmerking: ik ben niet boos. Enkel op Joris, maar dat is normaal.

 6. “misschien nog het beste vergelijken met ‘Friends’”

  Hoe moeilijk is het om deze zin te begrijpen? Staat er ergens dat ik fan ben van Friends, laat staan dat ik er vaak naar kijk?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *