Ze lachen al met mij sinds de Kruistochten meester!

Ik word de laatste tijd alsmaar meer onder druk gezet om eens wat meer over het nieuws te praten. Ik zeg altijd, als je wilt drukken, ga dan naar het toilet, maar laat mij eens met rust. Maar ik zal een inspanning doen.

Beste moslimezen, therapie is al lang geen taboe meer, ga eens op bezoek bij een psychotherapeut want u bent vreselijk opvliegend en veel te zelf bewust. Die cartoons waren geeneens grappig en weet u hoe bij Monopoly u geen geld meer kan eisen van iemand die op uw hotel staat als de volgende speler al heeft gegooid? Dat geldt hier ook een beetje. AANGEZIEN DIE CARTOONS AL VIJF MAANDEN GELEDEN GEPUBLICEERD WAREN.

Zijn er nog dingen gebeurd waar u onze mening over wenst? Laat het ons gerust weten.

Tijd voor iets anders, ik heb namelijk weinig last van moslimmers, maar des te meer van mijn kotgenoten. Meer bepaald Pepijn, Boris en Merijn (de namen zijn telkens veranderd naar een naam die er mee rijmt om toch enige anonimiteit te bewaren. De “Merijn” waarvan sprake is dus niet Merijn “notentekort” Ca. Als u de grap niet snapt dan haat ik u. Echt. Ik ga hem niet uitleggen, hij is briljant, ga wat boterhammen smeren anders.) Ma bon, morgen zal gepost worden wat mijn beef met die drie huisvredebreukers precies is. And yes, het woord smegma zal gebruikt worden.

2 thoughts on “Ze lachen al met mij sinds de Kruistochten meester!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *