Pan-da pan-da pan-da pan-da pan Chi-na!

Ik stond vanmorgen op, overtuigd dat mijn mailbox barstensvol mails van teleurgestelde fans zou zitten omdat ik hen gisteren nog maar eens heb verloochend. Maar dat valt zwaar tegen. Zodus, u kan er naar fluiten. Het ging nochtans grof zijn en Joris zou de komende dagen weer mogen zeggen of hij en ik nu weer echt ruzie hebben en of hij dat wel leuk vindt om altijd zo beledigd te worden en kan hij eigenlijk zo iemand als mij wel als vriend beschouwen want Tom doet het duidelijk enkel uit eigenbelang. Aan Stijn worden zo’n dingen niet gevraagd, wij verschijnen dan ook zelden tesamen in het openbaar en dan loopt hij meestal al weg na een uurtje, zogezegd omdat hij geen alcohol meer kan drinken. Mijn drankje smaakte ook niet meer Stijn, de mix van tranenzout en bier is geen aanrader. En Merijn, tja, die mag zichzelf uit het vrouwentoilet redden de volgende keer.

8 thoughts on “Pan-da pan-da pan-da pan-da pan Chi-na!

  1. Och ja, ik lach al zo veel met Merijn en een mens kan maar zoveel keer de vraag “wat vind jij eigenlijk van Merijn?” aanhoren in zijn leven. (Merijnweetnietwatsmegmais, weet je wel)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *