Waarom trekt de paus altijd een zwembroek aan in bad?

Hij kijkt niet graag neer op werklozen.

Ik ben donderdagmiddag met zes mensen en twee werklozen gaan bowlen. De werklozen deden allebei hun best om het beeld die wij over hun soort hebben te bevestigen en besloten doodleuk om fraude te plegen waar ik bij stond. Aangezien studenten een goedkoper tarief krijgen deden ze zich voor als één van ons. Wal-ge-lijk. Het verbrodde zelf bijna mijn overwinning. Bijna. Ik kan iedereen aanraden om een Chomeur als vriend in te huren, het doet wonderen voor je zelfvertrouwen en ze zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie. De mijne heet Benjamin trouwens en hij vindt mij een klootzak. Das zijn goed recht natuurlijk maar toen hij donderdagavond enkel bitterballen bestelde bij Frituur Ann omdat hij al had gegeten en tien minuten later wel van mijn frieten en frikandel zat te eten heb ik toch maar mooi mijn mond gehouden. Dat vergeten ze dan wel weer.

smeg·ma (het ~)

  1. huidsmeer die zich opgehoopt heeft onder de voorhuid van de penis of tussen de kleine schaamlippen

Saai jong. Ongelooflijk hoe weinig je meemaakt als je een ganse week voor de tv hangt.

2 thoughts on “Waarom trekt de paus altijd een zwembroek aan in bad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *