Evyngitis

Het is vakantie. Ik ga niet voor twee uur slapen. En ik wil al helemaal niet wakker gemaakt worden door mijn zuster die mij om acht uur in de morgen opbelt om te melden dat ik haar doos Cornflakes moet meebrengen naar Gent. Uw doos is gescheurd Evi. En het was niet per ongeluk.

Tijdens het wachten op Tram 1 heb ik een nieuw spel uitgevonden. Bij iedereen die voorbijloopt onmiddellijk één kledingstuk opnoemen die afgrijselijk lelijk is. Gezichtshaar telt ook mee. Je kan niet echt iets winnen maar daar gaat het leven ook niet om. Het leven gaat over zelfvertrouwen en wat is er beter voor je zelfvertrouwen dan lachen met andere mensen? Veel volgens psychotherapeuten maar hun oplossingen zijn dan ook zielig: Als je aan de overkant van de straat iemand ziet die je kent is het de bedoeling dat je zijn aandacht trekt door er naar te _roepen_. Zo stel je je kwetsbaar op tegenover de anderen en win je zelfvertrouwen. GEZEIK. Enthousiast doen is out mensen. Hoe minimalistischer, hoe beter. Tenzij u zat bent natuurlijk.

Er zat een kartonnen hartje onder mijn deur. Stijn ik kijk naar jou en jij waarschijnlijk momenteel ook naar mij, viezerik.

Het is inderdaad al lang geleden dat we Asf het Altkonijn (ohohohoho) nog eens besproken hebben. Maar daar komt nu een eind aan. Lees vooral dit humorloze interview en denk bij het lezen van vraag tien terug aan die goeie ouwe tijd toen hij vol onbegrip zat te janken omdat Fuckvanbraekel hem het schoothondje van Luc Van Braekel noemde. Of moet ik zeggen: schootkonijntje? Neen.

Ik moet van Benjamin vragen hoe uw zaterdagavond was en of u wel weet wat seksueel gefrustreerd betekent. Doormailen naar BenjaminV@ocmw.be (flauwe lol). Maar als ik u was zou ik dat niet doen want hem kennende heeft hij weer een interimjobje en moet hij per week zoveel mogelijk enquetes laten invullen. Zo ga je nooit leren wat _echt_ werken is mijn jongen.

5 thoughts on “Evyngitis

  1. Pingback: Hallo, mijn naam is Ronny en ik kwam van rechts at Nieuws Is JuiSt Tegenwoordig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *