Sonee? Soja!

Als ik roep “Donderdag 16 februari!” is het eerste waar u natuurlijk aan denkt de bekendmaking dat Coldplay er eindelijk mee stopt. Chris Martin zijn leven bestond enkel nog uit de groep en het zwanger maken van zijn geflipte vrouw en dat werd blijkbaar te veel. Nu één van de twee wegvalt zal hij misschien ook eens tijd hebben om zijn handen te wassen en dat belachelijk zinnetje (make trade fair) er eindelijk af te halen. We zijn nu drie jaar verder en voor zover ik heb gemerkt is trade nog steeds vrij unfair, Chris, jezelf in brand steken voor het hoofdkantoor van het WTO, _dat_ zou pas effect hebben.

Over examenuitslagen en eerste zitten als de stage goed verloopt gesproken:

 • Databanken en datamanagement: 16
 • Analyse en ontwerp: 8
 • Datacommunicatie en netwerken: 14
 • ICT-management: 11
 • Communicatievaardigheden: 12
 • Kennisintensieve toepassingen: 13
 • Sociale en juridische beroepsaspecten: 14
 • Netwerken: 10

We waren het al lang van plan en na tweehonderd keer de afspraak te verleggen hebben Jeffrey en ik gisteren dan toch eens White Russians gemaakt. Benjamin was daar ook, toffe knul trouwens. Hij had zelfs (!) een _eigen_ fles vodka mee. Nog maar pas werkloos en al voorbereid op de onvermijdelijke dag dat hij dakloos wordt en zijn dagen gaat vullen met drinken en zuipen, I take my hat off to you sir! Volgens Jeffrey is WR een cocktail, maar als ik aan cocktails denk dan zijn dat drankjes met vrolijke kleurtjes en kleine paraplutjes. En niet een donkerbruine vloeistof met ijsblokken die op de grond hebben gelegen. Al goed dat de wodka ook zonder koffielikeur en melk kon gedronken worden, een cocktail die ik Transparant Russian heb gedoopt, maar enkel in mijn hoofd. Tijdens onze zoektocht naar pingpongballetjes in de gangen van de Vermeylen kwamen we op het gelijkvloers terecht waar blijkbaar de mindervalide studenten wonen. Op twee van de kamerdeuren hing een blaadje met daarop “KLEEDKAMER” en “MAGAZIJN”, wat mij verbaasde, want ik wist niet dat een gebrek aan humor nu ook als officiële handicap wordt beschouwd.

Aangezien Joris heeft besloten dat hij teveel van zijn privéleven weggaf mogen we ons de komende weken weer aan nog boeiender onderwerpen verwachten. De reden is blijkbaar “weblogs zijn beu” wat de aandachtige lezer bekend in de oren zal klinken. Inderdaad, dat zei hij de vorige vierhonderdmiljard keer ook. Hij blijft consequent in zijn excuus, dat moet je de jongen toch meegeven. Maar niet getreurd want Merijn heeft nu ook een website. Hurrah! Voorlopig worden we wel nog doorverbonden naar haar flickr-account. En spijtig genoeg is het niet de account met al die lekkere wijven, neen, hier staan enkel foto’s die ze _zelf_ heeft genomen. Ik weet niet hoe jullie er over denken, maar die eerste vier foto’s hebben mij toch een ander inzicht in de wondere wereld van de sneeuw gegeven. Of wacht, toch niet. Deze twee pareltjes zijn dan weer buitenaards goed. Foto’s van de toch wel OVERDUIDELIJK _grijze_ lucht die ze, want ironie is haar niet onbekend, “Blauwe lucht” noemt. I take my hat off to you miss! De roddeljunkies onder jullie mogen trouwens beginnen smullen, in de gangen van een bepaald herenhuis in de Jozef Plateaustraat hoorde ik dat de webstek van Merijn binnenkort uitgebreid zal worden met een receptenhoekje. Alle recepten zullen uiteraard het basisingredient aarde bevatten en kunnen ook gebruikt worden als zeep, muggenzalf, antibiotica en wc-reiniger. Dat laatste was een grapje van mijnentwege want hippies gebruiken de Aarde als hun wc. Om het dan achteraf op de honden steken.

4 thoughts on “Sonee? Soja!

 1. parapluutjes.
  Met de extra “u” van je-bent-al-even-erg-als-van-die-meisjes-die-janken-dat-ze-voor-alles-gebuisd-gaan-zijn-en-dan-uiteindelijk-toch-goeie-punten-hebben.

  Maar beter zo dan anders natuurlijk.
  Zijn het trouwens geen parasolletjes ipv parapluutjes? Hé, dat doet er héél veel toe, hoor.

 2. Die “héél veel”, Katrien, daar moet je zo van die [i]underscores[/i] tussen zetten. Effect enal.

  Inderdaad, Wouter, een proficiat. Maar toch, slechts 8 voor “Analyse en ontwerp”. Doet mij serieus aan snit-en-naad-vakken denken.

  Allez, kweetnie.

 3. Ne keer aan klantenbinding doen.

  Wouter: En dat ondanks al die slechte invloeden op mijn kot.

  oi!: Excuseer? Ik doe nooit uitspraken over mijn resultaten.

  Vladimir: U heb ik eigenlijk niks te vertellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *