Writer’s block is the greatest side effect of boredom.

Het is echt al veel te lang geleden dat ik er nog iets over heb gezegd, maar make no mistake, ik vind planet-ugent.be nog steeds kak. Ik zal daar wel nog eens een post aan besteden. Hoor me bezig, straks word ik nog een grotere relnicht dan Joris. Ja, die snapt u niet.

Zegt Pieter gisteren op msn: “Schrijf eens een post over mij op je site en zorg dat ik moet wenen alstublieft.” Ok hij zei het natuurlijk niet letterlijk zo, want iedereen die Pieter kent weet dat hij zijn zinnen niet eindigt met alstublieft. “Tom, kom eens mijn computer vermaken.” “Tom, ik ben ziek kom mij eens verzorgen.” “Tom, ik wil met je zus trouwen geef eens je zegen.” Er staan minder leugens in deze paragraaf dan je op het eerste zicht zou zeggen.

Maar om terug op het onderwerp Pieter te komen. In het vierde middelbaar was er een radioprogramma op Topradio waar je naartoe kon bellen om liedjes aan te vragen en de groeten te doen. En ik, grappig als ik ben, vroeg dan altijd een liedje aan, deed de groeten aan mijn vriendjes en de _anti_groeten aan Pieter. We zijn nu zeven jaar verder en ik denk niet dat hij het ooit heeft geweten. Hij woont dan ook in Aartrijke met zijn veertig paarden en een pony en daar kan je Topradio niet ontvangen. Maar bij deze.

Vijf dagen werken en daarna enkel naar Battlestar Galactica kijken, moest ik op planet-ugent.be te zien zijn, ik zou er iets over posten. Was ik maar depressief, alhoewel die nichemarkt toch ook wat vol begint te raken. Niks tegen depressieve sites hoor, maar dat is zo 2004. Been there, done that, didn’t get the t-shirt cos I felt it made me look fat.

Ik geef deze post een vier.

5 thoughts on “Writer’s block is the greatest side effect of boredom.

 1. Wat dat “zieken verzorgen” trouwens betreft Tom, je suckt!

  Een beetje komen vertellen dat ik me aanstel, en wellicht gewoon een beetje teveel gedronken had de avond voordien. Tsss!
  De studentenarts stelde toch maar mooi vast dat ik een paar uur lang in een shocktoestand van het centraal zenuwstelsel had verkeerd. Ha!

  Dus mensen, als je net een been afgereden bent door een auto, anderhalve liter bloed hebt gespogen of net een mes in je ribben geplant kreeg door iemand, vooral NIET naar Tom bellen. Wellicht komt hij je toch enkel vertellen dat het allemaal zo erg niet is.

  Bij deze de reply waar hij me _vooraf al_ om gesmeekt had.

 2. De nadruk ligt op “vooraf” en niet op “vooraf al”, amateur.

  En ik heb inderdaad weinig medelijden met mensen die zeven dagen na elkaar weggaan en dan instorten. Was je nu een negertje met een bolle buik geweest, ik had misschien nog geld gestort.

 3. In de plaats van de depressieve markt te bewandelen. Bewandel jij die van I don’t give a fuck. Niet dat diĆ© zo origineel is. Grappig wel. origineel. NEen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *