I’m counting down the minutes till I can be with you again

Stijn zijn vriendin is jaloers op mij. Ze zal het ontkennen maar daar loop ik niet

DRIE UUR LATER.

Ik zat vandaag op de tram met iemand die dezelfde zakdoek heeft als mij. Een duidelijker teken van God heb ik zelden gezien en ik had haar bijna ten huwelijk gevraagd. Toen kwamen we uit de tunnel en zag ik haar gezicht. Enfin. Haar kinnen. En wat is de bedoeling van Nathalie Portman met dat dyke kapsel? Ik moet mijn haar om de drie weken laten knippen of ik heb een afro maar dat mens scheert een jaar geleden al haar haar af en dat is nog steeds niet deftig teruggegroeid? Als ik op kleine jongetjes wil geilen leen ik wel een dvd van Tim.

NOG EENS EEN UUR LATER.

En het is niet mijn probleem dat u op een link hebt geklikt op nijst.org die naar een pagina verwijst op brutin.be die eigenlijk nog geheim moest blijven en dat u plots naar een foto van een vrouw met stront op haar gezicht zat te kijken. Het is wel mijn schuld. Maar ik wil het goedmaken. Eentje voor de dames en eentje voor de heren. Ja natuurlijk is het twee keer dezelfde link, wij zijn hier unisex hoor. Zoals de wc’s in Ally McBeal. Zag u trouwens hoe ik linkte naar mezelf? Ik ben zeker dat Stijn daar een mening over heeft.

2 thoughts on “I’m counting down the minutes till I can be with you again

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *