Luck is the just, the inevitable, reward of the skillful.

What up bitches! Ik was eigenlijk vannacht al aan deze post begonnen, maar hij was zo slecht dat ik mezelf in slaap heb gehuild.

Hapjes, een flesje wijn en enkele kotgenootjes; dat
zijn de ingrediënten voor een geslaagd kotavondje. Het is uiteindelijk een avondje lachen, gieren en brullen geworden met Het Eiland.

Zet er nog ergens het woord “dolkomisch” in en ik voorspel een lange carrière bij VT4 als schrijver.

Iemand die mij het nut van vrouwendag kan uitleggen? 364 dagen als gelijke behandeld willen worden maar toch nog een speciale dag om ons te laten voelen dat vrouwen unieke wezens zijn en het lastig hebben in deze mannenwereld? Ik dacht dat PMS daarvoor diende but okay.

Stijn heeft een _dolkomisch_ blaadje aan ons prikbord gehangen waarop hij een oproep doet aan mensen die meer weten over het verdwijnen van zijn wc-rol uit het toilet op de eerste verdieping. Voor we verder gaan: ik heb hem niet. Stijn zijn wc-papier trekt namelijk op niks. De vellen scheuren soms niet helemaal af en de ene laag loopt anders dan de andere en het doet gdvd schuurpapier blozen. Ik heb twee velletjes wc-papier bij dat blaadje gehangen maar achteraf gezien snap ik mijn lol niet.

Bert en Pieter: ik zie geen nip slip. Eikels.

Nog wat titbits (get it?):
mijn neefje denkt dat dwergen geen knieën hebben – de sneak van deze week is North Country – Floris is er van overtuigd dat elke mannenwc een oneven aantal piscines heeft – Dit t-shirt wordt de trucker hat van 2006 – mijn haar is geknipt – ik ga straks een broodje tonijn eten – Benjamin vindt werk en finders keepers – deze eerste titbits zijn geen succes.

5 thoughts on “Luck is the just, the inevitable, reward of the skillful.

  1. Ja, het kan wel een BH-randje zijn mss. Btw: floris weet dat van mij. Het gaat helemaal niet over het aantal piscines, het gaat over de ongeschreven wet dat je niet direct naast een pissende medemens gaat staan. De oplossing die dus meestal gebruikt wordt is: oneven aantal piscines. Meestal 3 dus…
    Grtz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *