Tim is een homoseksueel.

Ik kan mij de laatste keer dat ik heb gehuild niet meer herinneren. Zotjes. Terwijl ik daar nog eventjes over nadenk tijdens aflevering 12 van Prison Break mogen jullie een mail lezen van mijn zus.

yooooow

serieus .. elke keer dak naar jouw site ga lik ik plat met die foto .. da gastje z’n totje is goddelijk .. HAHAHAHA kheb weer gekeken hahahah echt zo dul dat ie kijkt .. super schattig

kheb gehoord dat jen examen goed is gegaan! ben blij. Ik zal er ook wel doorzijn, ma twas best wel moeilijk .. ma heb et tamelijk gekunnen. kwas wel een kwartier te laat. al mijn andere examens waren om half twee dus ik vermoedde deze ook. da was dus fout want deze begon al om 13u.. gelukkig mochtek nog binnen.. ma toen kwam ze vertellen dat ik nu niet moest verwachten dat ik de tijd kreeg tot kwart na vijf i.p.v vijf uur zoals de rest …. hahahahahaha like I care, om 15u30 was ik alweer thuis. ik weet niet wat de rest daar nog aant doen was, maar volgens mij schrijven zij eerst hun volledige examen op hun kladblak ofzo .. of zijn ze gewoon dom. één van de twee.

Ik heb vier veschillende mails gestuurd om te figureren bij bepaalde dingen op de vrt. Et gaat om een film van Windkracht 10, een nieuwe serie op zondagavond (Karaka-nogiets), figureren in die actieve quiz ‘vriend of vijand’ en dan .. aja en dan nog in ‘kinderen van de windt’.. ma kheb nog niks terughad.

Gisteren wast weer brokedown palace! heb nog eens gekeken en weeral zoveel moeten janken opt einde. das echt een mooie film.. I wonder wat dat er vanavond op tv is. kgaan keer kijken. (je kan da checken op http://www.tvgids.be –> vreselijk interessante site trouwens. de belangrijkste artikels van het nieuwe tv-boekje worden er opgesomd: Pim uit ‘Star Academy’ is toe aan rust. “Binnenkort ga ik eindelijk op vakantie met Katerine”, zucht hij.; Hilde Van Wesepoel, Linda uit ‘Familie’, kiest voor een opvallende nieuwe look. “Ik voel me nu veel jonger en vrouwelijker.”: Mama’s Jasje gaat verder zonder Jan Vanlaet. “Hij wil zich concentreren op zijn andere groep”, aldus zijn management. –> het doet mij bijna meteen naar de krantenwinkel hier rechtover snellen. Het enige wat mij tegenhoudt is et feit dat mijn krent ier gemakkelijk zit en dat die hoofdpunten mij juist ongelooflijk _niet_ interesseren)

ANYWAYYSS .. wat was er dus op tv vanavond ? Broken Arrow, een actiethriller met John Travolta. nah. Hm Kassablanka op canvas ziet er nog kewl uit. Een vlaamse tragikomedie over racisme. En dan is er nog ‘Finding Forester’ ook al een drama. Met Sean Connery. die valt precies nog mee. Eens de trailer bekijken seffes. En dan nog uiteraard vijftv een tv-drama, crash course. over een jongen die na een ongeval aan blijvende hersenbeschading lijdt. Intereeesting. Maar als hij evengoed is als die 500 andere tv-drama’s die we al bekeken ebben op vijftv dan zullen we daarvoor wellicht passen.

mmmm vanavond spaghetti spinazie. excellent. Ik hou van spaghetti spinazie.

weet je wat ik gedaan eb maandagochtend? gebeld naar mama om te vragen of ze patience wou spelen. Ik verveelde mij en ik had et al de hele zondag met aar gespeeld. En zeeft toen vlug aar waste opgegehangen en op msn gekomen. Grappig.

Kheb via jeffrey ze site beetje dat ding kunnen volgen van dat asfaltkonijn. wat is zijn probleem kerel? zo’n zieligaard. heel iemands identiteit proberen achterhalen en al. doet ie da in de hoop dat iemand ook zijn identiteit wil achterhalen? Jammer voor em da niemand et probeert é.

Zeg overigens, http://nijst.org is da Stijn F.? En kom jij daar feitelijk mee overeen of nie? Tis nie altijd even duidelijk eigenlijk.. volgens mij hebben jullie een haat-liefde-relatie. En is stijn gewoon jaloers omdat jij grappiger bent.

‘ké, ik ga afsluiten. hopelijk heb ik voor genoeg afleiding gezorgd tijdens je pauze.

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

de beste zus van de hele wereld

ps. wanneer is je volgende examen eigenlijk?

Ik weet wat u denkt, maar ze is geadopteerd. Ik ben nog steeds de geniaalste purebred Brutin.

7 thoughts on “Tim is een homoseksueel.

 1. Alé nu, just als er iets interessant staat op Zephyride ligt die site plat ofwat?
  Mirror, iemand?
  En meldt even aan uw zus dat
  1. het niet de bedoeling is dat iemand onze identiteit uitpluist.
  2. maar dat dat per toeval net wél gebeurd is, door een of andere semi-bekende blogger.
  al was dat niet bepaald een prestatie. laat staan dat we ervan wakker liggen.

 2. Ha ja, dat van die _underscores_ zit zo gelijk in de familie. Verder schrijft uw zus veel vlotter en gevarieerder dan jij ooit zal kunnen schrijven, Brutin. Sic.

 3. Vladimir, je hebt een punt. Maar Tom compenseert dat door te linken naar gore sites, en het nu en dan over manboobs te hebben. Bovendien is Evi een _meisje_.

  En jullie waren er zelf vroeger bij dan ik, wat heeft dat nou te betekenen?

 4. bezoek het leukste forum, zet hem mee op en hij wordt meer dan leuk, keileuk zelfs… geen nummers in ellenlange rijen, maar enkel jij en jij alleen… staat bij ons in de (eventuele anonieme) schijnwerper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *