Michel is aan het bevallen!

Mijn nieuwe beste vriend, Tom II, meldt ons op een obscuur studentenforum dat Kutunka dit jaar niet in de Sint-Pietersnieuwstraat zal plaatsvinden, maar op de Vrijdagsmarkt. Spij-tig. Dat zit een mens nog geen honderd meter van de gewoonlijke plaats op kot en dan verhuizen ze gans de boel. Ik keek er nochtans zo naar uit om voor de derde keer tussen de massa te gaan staan om de sfeer op te snuiven. Een sfeer die verdacht veel naar dreadlocks, marihuana, okselzweet en teennagels ruikt. Gelijkheid is de max en zo, maar het stinkt. Ik zal maar zeggen wat iedere linkse intellectueel denkt: de maatschappij zou veel meer openstaan voor gelijkheid en fair trade en al die andere Oxfam-buzzwords moesten die mensen er niet zo _voos_ uitzien.

Deze post is _misschien_ op mijn werk gemaakt. Misschien. En Tim is _misschien_ een dom spelleke aant spelen op mijn werk. Misschien.

2 thoughts on “Michel is aan het bevallen!

  1. Nou! Leve mij, want de Vrijdagmarkt is [i]toevallig wel[/i] mijn achtertuin. Ik kan het Oxfam-bier nu al ruiken. Dumoulyn, tap er mij nog ‘es één.

    Tom II.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *