Euhm. Neen.

Die éénkijkers toch. Ze lezen eens The Da Vinci Code en denken dat ze plots meer zien in dingen dan wij (ik), simpele intellectuelen. Sorry jongens, maar je kan niet naar een zender kijken die al vijfhonderdmiljard jaar “De Gene Bervoets show” heruitzendt en verwachten dat de andere programma’s beter zullen zijn. Onmogelijk. Mijn lievelingsaflevering was trouwens ‘Gentse Waterzooi in Ethiopie’. Ok, er was geen eten maar de blik in die negertjes hun ogen toen Gene Bervoets een lol vertelde en daar dan zelf keiluid begon mee te lachen, ik werd er emo van. Ik heb een buikje van teveel te eten en zij van te weinig, maar we zijn verbonden in onze haat voor Gene Bervoets.

Mijn kot is echt mega. Sinds zaterdag is den elektriek al tien keer uitgevallen en ik weet niet of u al eens in het donker bent gaan plassen, maar er is daar een truuk voor die ik spijtiggenoeg pas heb ontdekt nadat het al te laat was. Neerzitten. Domme kèrel.

Om de één of andere reden ben ik een interesse in Bert zijn liefdesleven beginnen nemen. Aangezien wij al beginnen giechelen als schoolmeisjes bij het woord “bestuiving” proberen we dus wel zoveel mogelijk vuile woordjes te vermijden en gebruiken we de termen first base, second base, third base en home plate. U welbekend, maar weet u ook wat wat precies is? Cue urbandictionary: “The best way to remember them is of course, the four “F”s. French, Feel, Finger, Fuck.

I bid you adieu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *