If Anne Frank had been hiding in your attic she wouldn’t have got passed the words “dear diary”

Ok, er kan anders eens iemand _antwoorden_ als ik iets zeg op MSN.

Hoe evil is die Marcel Heymans eigenlijk? Ik had al nachtmerries van die vent toen ik dacht dat hij enkel directeur van het IFPI was (wat ik mij dan weer voor stel als wat mannen met rughaar die luid ademend beslissen welk tienjarig meisje ze vandaag eens gaan leren dat Britney Spears downloaden enkel leidt tot prostitutie en besmette naalden. Nobel.) Maar nu blijkt hij ook nog eens voorzitter te zijn van de “Belgian Video Federation“. U mag zelf raden waar die mensen hun dagen mee vullen. Het zal wel liggen aan het feit dat ik juist Good Night, and Good Luck. heb bekeken maar ik ga vannacht dromen van Marcel Heymans en Jozef McCarthy. Tesamen. Zonder kleren.

Stijn, gelukkige verjaardag en zo. Hier een irrelevante haiku.

They’re laughing with me!
But the joke’s not that funny…
They’re laughing at me.

3 thoughts on “If Anne Frank had been hiding in your attic she wouldn’t have got passed the words “dear diary”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *