Cry me a river.

Hey, wisten jullie dat Will Tura een liedje heeft dat “Arme Joe” heet? Is dat niet super toevallig _en_ handig! Een geluk bij ongeluk noem ik dat. Maar serieus, mensen die het liedje “Arme Joe” vernoemen in verband met de moord op Joe zijn op één hand te tellen. Een hand met miljarden vingers.

Na zo’n lange afwezigheid ben ik mijn lezers eigenlijk een ellenlange post schuldig, maar eens je de volledige PR-dienst hebt ontslagen zijn er nog maar weinig mensen die je dwingen om iets te doen waar je geen zin in hebt. En hey, tekst is tekst, een gat is een gat en uw ma blijft lelijk, licht aan of licht uit, dus laat ik jullie achter met deze keutel van Asfaltkonijn. Gevorderde lezertjes kunnen misschien zelfs proberen om de ironie van de post terug te vinden! Oplossing onderaan de quote*!

Hierbij zou ik iedereen willen oproepen om morgen wel degelijk naar Brussel te gaan voor de stille mars… Het verhaal, iedereen welbekend dus dat ga ik niet uit de doeken doen…
Ikzelf, ook al meermaals overvallen, in elkaar geslagen voor letterlijk peanuts zou er ook op aanwezig zijn mocht ik geen verplichtingen hebben in de plaatstelijke jeugdbeweging.

*Oplossing: het vetgedrukte deel.

5 thoughts on “Cry me a river.

  1. Ik lig wederom strike met een post van zulk een adem_benemend niveau, waarinder toch maar weer de term Asfaltkonijn valt. Nog iets schokkender gaan en je haalt VKmag..

  2. Nee, daar heb je gelijk in, de kans dat iemand mij ooit zal willen interviewen is miniem. Ik speelde dan ook niet mee in een internetcartoon en ik heb de dader dan ook niet met mijn L33T-skills kunnen ontmaskeren! Geloof me maar, DNS.be en google.com zijn nu ook weer niet zo’n obscure sites. Ga dood, ga dood, ga dood! Mijn misgekraamd broertje ziet zelfs in wat er zo vreselijk fout is met de post die ik quote. En zijn hersenen waren nog geeneens aangemaakt.

    We wachten vol spanning op jullie wraakactie trouwens, belletje trek zal nog nooit met zoveel haat zijn uitgevoerd.

  3. euhm, ik moest zowa 20 posts naar beneden scrollen om die post van asfalt terug te vinden.

    ik zie veel ironie in uw post tom, maar waarschijnlijk niet hetgeen jij in gedachten had.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *