Better quit staring cause you’re looking the same

Ik ben inderdaad de volle 2,39 seconden te zien tijdens deze reportage over de Internationale Fanfare. U herkent mij aan mijn trademark ‘nee, ik draai met mijn ogen omdat ik mij zo amuseer”-blik en ik deed mijn mond open om te geeuwen, niet om mee te zingen. Voor de rest was het maar een waardeloze avond, geen (beloofde) cocktails te zien en tijdens het poolen zelfs met 5-0 verloren van Jeffrey. Maar amber is roodbruingeelgoud, laat daar geen twijfel over bestaan.

Misschien wat laat en zo, maar als er mensen geinteresseerd zouden zijn om mee te doen met deze filmquiz, laat iets weten, minstens drie personen per team en aangezien het door “Kanaal Twee gezichten” gepresenteerd wordt verwacht ik geen al te moeilijke vragen. Ik weet wat u denkt, maar ik vrees dat Walter Grootaerts wel andere dingen heeft te doen dan op een donderdagavond in Gent wat vragen te komen voorlezen. Aan 200km per uur over de autosnelweg rijden bijvoorbeeld. Das niet om te lachen, hij doet dat echt!

Het grote nieuws van de week uit Gent was de ontdekking van enkele graven voor de Sint-Pieterskerk. Blijkbaar was mijn lerares van het tweede leerjaar (zo’n vijftien jaar geleden) fout toen ze beweerde dat vroeger belangrijke mensen altijd in en rond de kerk begraven werden. Of wacht. Toch niet.

Ik ga slapen, deze website is nog steeds mega en dat is mijn mening en meningen zijn altijd juist want het zijn meningen.

One thought on “Better quit staring cause you’re looking the same

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *