Het is de schuld van de maatschappij, daarom ga ik naar bordelen.

Verlichting! Na een maand niks doen en daarjuist tien minuten intensief nadenken ben ik tot de conclusie gekomen dat ik toch gewoon ga moeten aanvaarden dat mensen nu eenmaal liever triviaal gezeik (zoals, bwa, kweenie, planet-ugent) lezen dan triviaal geniaal gezeik (zoals, bwa, kweenie, de mijne). Met dank aan deze site, al heeft die waarschijnlijk geen flauw idee wat ze gedaan heeft. Niks tegen die site trouwens, hij fascineert me zelfs, want geef toe, buiten mensen die Joris persoonlijk kennen is er niemand die vrijwillig zijn website leest en tenzij hij al die keren dat hij zei dat hij aan zijn thesis ging werken eigenlijk in Antwerpen zat om met haar af te spreken (in plaats van naar drie seizoenen van The O.C. te kijken) ben ik vrij zeker dat ze elkaar nog nooit ontmoet hebben. Qua eerste paragraaf kan dit tellen.

Junimaand, examenmaand (dat rijmt!) maar niet voor mij. Het enige wat nog tussen mij en mijn vet diploma staat is een presentatie over mijn stage. Maar veertien juni is nog lang en misschien bent u nog nooit in de suburbs van Brugge geweest, maar het is hier _saai_. Aangezien mijn moeder dan ook nog eens in het ziekenhuis ligt en mijn vader gaan werken is heb ik zelfs nog geen deftige reden gevonden om op te staan vandaag. Plassen in een wc is wel leuk en zo, maar als je er eens over nadenkt dan is plassen in een Spafles een veel grotere uitdaging en je hoeft hem zelfs niet vast te houden! De fles? Die wel ja.

Comment gelezen op een tsjevenwebsite:

Guillemots onlangs ook ontdekt. Nog niet helemaal uitgedronken, alleen al eens van genipt, maar het smaakte wel aangenaam!

Was Guillemots een soort wijn, ça va, maar we hebben het hier over Guillemots, indiepopgroep, Guillemots. Na het lezen van die comment voelde ik me dus ook genoodzaakt om dit aan een volksjury voor te leggen:
Tom. (dat ben ik): “wie zegt nu zoiets?”
ct^ (dat is Tim): “een loser.”

De waarheid komt uit een kindermond. En Tim komt _in_ een, bon, u snapt hem wel. Tom Gernaey had tenminste eerst een carrière voor hij verbannen werd, dus ik hou het voorlopig nog deftig.

9 thoughts on “Het is de schuld van de maatschappij, daarom ga ik naar bordelen.

  1. Ik ken Joris al sinds het eerste middelbaar (vreselijke snob) en dus voel ik een soort verplichting om al zijn websites te volgen, een taak die ik soms enkel kan voltooien met fruitsap en veel vodka, maar jij leest alles volledig vrijwillig. Waarom?

    Mijn verleden mag dan anders beweren, maar ik deed heus geen poging om jou of je website te beledigen. Geen dank!

  2. Tom, kwaadaardig als ik ben, heb ik je net een fragment uit een liedje van Gorki als titel laten nemen. Je dacht toch niet, dat ik _zo_ grappig kon zijn.

  3. Godver. En dan te bedenken dat ik een stukje over jou heb geschrapt omdat je zo vriendelijk was om een titel te bedenken voor me.

  4. Dat is dan nog één van zijn minst negatieve kanten.

    Deze site is saai. Had ik maar de macht om er iets aan te veranderen. Oh wait! I do!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *