Nobody can be uncheered with a balloon.

Reden 235443 waarom alle, _alle_ hippies doodmoeten:

Thomas is een goeie jongen. Sociaal, vrij grappig en nog vijftig andere karaktertrekken die hem de perfecte schoonzoon maakt. Oh en hij is stinkend rijk. Maar goed, hij heeft al een lief waar hij best tevreden mee is. Over vrienden en hun lief gesproken, ik heb Bert malchick.org laten gebruiken voor één of ander ziek rollenspelletje tussen hem en zijn vriendin. Bon, hij claimt nog steeds dat het slechts _een_ vriendin is, maar hij claimt ook nog steeds dat hij geen homo is (ohohoho) en meisjes die blijven slapen zijn zelden gewoon een vriendin. Maar ga vooral eens kijken, het is lachwekkend en triestig tegelijkertijd. Wie het geheimschrift kan breken krijgt trouwens een lolly. Maar goed, dit stukje gaat over Thomas. Als Thomas veel gedronken heeft dan begint hij nogal _lastig_ te worden en denkt hij dat iedereen ruzie met hem zoekt. U hoeft zelfs zijn richting niet uit te kijken, hij kan uw gedachten heus lezen hoor. Maar goed, dat weten we al langer en aangezien ik vorige week donderdag zijn babysitter heb gespeeld is het de komende weken toch aan iemand anders dus wat kan het mij schelen! Maar hippies dus. Donderdagavond had Thomas dus teveel gedronken en omdat ik nu eenmaal een etter ben, vond ik het leuk om hem in de Coulissen te bekogelen met kleine snoepjes en de schuld daarna op een gast die we niet kenden te steken zodat hij al redelijk pinnig stond. Vreselijk grappig. Toen we uit het café kwamen begon hij pas echt in actie te schieten. Er zaten twee hippies op het voetpad voor de Abou Simbel met hun pintje voor hen. Zoals ik zelf ook al ervaren heb, pinten omver smijten is de max. Tenzij je uit het nieuwjaarsfeestje in de KSA wordt gesmeten, maar ik dwaal nog maar eens af. Hij vond het dus nodig om beide pinten omver te lopen. Surprise, surprise, die hippies werden vies. Niet dat hippies in geweld geloven natuurlijk maar voor je het weet ketenen ze zich vast aan je en dan zit je er ook maar mee. Dus gaf ik het meisje, enfin, die met de borsten want ze hadden alletwee lang haar en oorbellen, mijn pintje. Het is nu niet dat ik verwacht had dat ze mij ging bedanken en omhelzen (ik ben dan ook geen boom) maar ze kon het gewoon opdrinken lijkt mij. Maar nee! Laten we dat pintje over de kleren smijten van de jongen die probeert om ruzie te vermijden! Na zo’n paragraaf wil ik begrijpen dat u al helemaal geen idee meer heeft wat er nu juist gebeurd is, maar ik was dus alweer druipnat na een klein uurtje op café te zitten.

Het is geen groot geheim dat ik Werchter haat als ware het een blog op planet-ugent.be (of de pest als u dat duidelijker vindt) en ik ga hier heus niet nog eens uitleggen waarom, dat spaar ik wel voor op café. Neen, vandaag gaan we ons concentreren op de _positieve_ kanten van Werchter.

  • Binnen vier dagen is Werchter voorbij en zijn we er toch zeker een goeie zes maand van verlost. Best de weken daarna geen TMF of JimTV bekijken though.
  • De kans dat u de komende vier dagen mensen tegenkomt in uw omgeving die politiek bewust zijn, beseffen dat 130 euro betalen voor de sfeer op een weide vrij debiel is en die niet toondoof zijn is groter!
  • Beu dat u steeds zoveel moet trakteren op café omdat u zoveel vrienden heeft? Mensen die 130 euro betalen voor de sfeer kunnen heus hun eigen drank betalen hoor.
  • Herman Schuermans kan plots doodvallen. Maar dat is eigenlijk meer een positieve kant van het leven in het algemeen.

Yeah, I got nothing. Gelukkige verjaardag Pieter, jarig zijn én op de Werchterweide zitten, ik ben _stik_jaloers.

5 thoughts on “Nobody can be uncheered with a balloon.

  1. Als er iéts is wat ik haat aan Werchter, dan is het dat quasi orgasmatische enthousiasme waarop iedereen zich laat meedrijven. En maar met het hele kuddevee braafjes in de handjes klappen, en meewiegen met de armen als de bassist dat plots voortoont, en alles fan-tas-tisch vinden vooral. Mainstream koek à volonté, keel open, trechter erin en gieten maar. Elk op zijn eigen veertig vierkante centimeter, onder de zweetoksel van de buur met zijn bierpens, en dan na het laatste optreden met zijn allen richting uitgang sjokken gedurende een uur. Om ten slotte de nacht al brullend en zwalpend door te brengen buiten tussen de tenten, pinten te hijsen, oere te roepen, tegen anderrmans tenten te zeiken, almaar luider lachen met almaar flauwere moppen, en dan aanpappen met de lelijkste koe van de hele wei.

    Ik ben blij dat ik thuis zit, really.

  2. Als er iets is dat ik haat aan Werchter, zijn het al die Werchter-bashers! En elk jaar dus weer beginnen zagen he! Man toch.

  3. om nog maar te zwijgen over het ‘vriendin-liefhebbend-meisje’ die ‘de-jongen-met-de-appel’ een klets verkocht heeft…

  4. Ja, we kunnen anders vertellen dat we slaag hebben gekregen van een lesbienne. Ze mag dan meer snorbeharing gehad hebben, erg stoer is het toch niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *