Ik heb momenteel een zonnebril aan.

Een 0 komt op straat een 8 tegen en de 0 zegt: “amaai, wat heb jij een mooie riem aan!” (wat een janet.)

Fotografie wekt bij mij hetzelfde gevoel op als gedichten: het _ziet_ er wel allemaal speciaal uit, maar als je eventjes logisch nadenkt besef je dat het eigenlijk inhoudsloos is. Echte mensen lezen boeken. Echte mensen kijken naar films. Niks tegen foto’s hoor, maar het maakt mij hoegenaamd niet uit met welke lens en welke artsy-fartsy fototechniek ze zijn gemaakt. Als er geen schijt te zien is, blijft het een brolfoto. Zoals alle hippe kinderen heb ik ook een flickr account, maar de enige foto’s die eropstaan zijn gemaakt met mijn gsm en dat ding heeft dan wel stukken van mensen gekost (letterlijk) maar een heldere foto kan je daar niet mee maken. Maar je ziet wel wat ik wil tonen. Bon ja, blijkbaar komen we na deze paragraaf toch weer tot het besluit dat ik beter ben dan andere mensen. Spijtig dat ikzelf altijd degene ben die het moet zeggen.

Misschien moet ik eens vertellen over mijn vakantiejob. Ik ben vrij zeker dat ik officieel op de IT-afdeling hoor te werken, maar de voorbije weken heb ik weinig anders gedaan dan oude pc’s in een container smijten en nieuwe pc’s naar het eerste verdiep te dragen. Maar mijn baas is wel een vreselijk sympathieke vent. Hij kan met Google werken, als je begrijpt wat ik bedoel. DAT HEM MIJN WEBSITE LEEST.

Joris en ik hebben weer onze officiele halfjaarlijkse vriendschapsbedreigende ruzie. Ik weet niet heel goed waarom, maar hij vroeg er gewoon om gdvd. Als iemand zou moeten weten dat ik daar niet tegenkan dan ben jij het, chef.

Brutin.be gaat deze zomer wat afwijken van het normale format. We gaan namelijk andere blogs bespreken! Billenkletsen! Dolkomische situaties! Een lach en een traan! En we beginnen deze week met netsensei.nl. Ocharme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *