Snobberig, met twee b’s.

Ik snap mensen niet: Wie gaat er nu met een truitje van de Italiaanse nationale voetbalploeg rondlopen _nadat_ ze de wereldbeker hebben gewonnen? Opent dat deuren of zo? Zijn mensen vriendelijker als je hen iets vraagt? Nee, ze haten u omdat u staat te showen dat u fan bent van de beste voetbalploeg in de wereld. Stoopid. Allee, ik haat hen toch. En ik ben fan van Italiƫ. Is het trouwens niemand opgevallen dat Materazzi eigenlijk John Turturro is?
Materazzi - Turturro

Deze middag gehoord in Gent:

(Bij het passeren van de dakloze met zijn verzameling plastiekzakken)
Vrouw: “Ik vraag mij af waarom ze die niet gewoon oppakken.
Man: “Hoezo? Die doet toch niks verkeerd?
Vrouw: “Mja, ik ben toch nooit op mijn gemak als hij in de buurt is.

En zo is het maar net. Gewoon iedereen opsluiten die ons ongemakkelijk maakt. Next stop, world peace!

Aangezien mijn partner in crime (hij komt terug! Met een tsjevenlayout!) dezer dagen liever in het bruisende Marke blijft dan mee te gaan naar de Gentse Feesten, ben ik dan maar voor de eerste keer zonder hem (maar met zonnebril) op stap geweest. Veel drank, zatte mensen, blablabla, u bent heus ook al naar de Gentse Feesten geweest. Plus, ik herinner me niet zoveel meer. Wat ik wel nog herinner is het feit dat ik zo’n dertig keer naar Pieter belde om te vragen waar hij stond op de Korenlei en het enige wat hij steeds antwoordde was “HALLO?! IK VERSTA U NIET!”. Het is drie uur des nachts en ik ben op weg naar de Korenlei, Pieter, waarom denk je dat ik bel?

En zondag is de laatste dag van de week mensen, die bespreking komt er heus nog.

Oh en ik ben donderdag naar een barbeque geweest en iedereen zat te zeggen dat ik altijd zit te zagen. Pfffft. I do not. Ik heb me heus wel geamuseerd, maar het vlees was nu eenmaal niet goed gebakken en de muziek trok op nougatbollen. Dat zijn _feiten_.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *