Een dildo gaat er altijd in.

Je hebt zo van die mensen die vinden dat er nog maar weinig verschil is tussen het journaal op de VRT en dat op VTM. Maar als ik de ganse dag pralines van een loopband moet halen om ze dan in doosjes te steken zou ik ook al eens minder kritisch durven zijn. Nu, er is wel degelijk een groot verschil. Bij VTM slagen ze er elke dag in om een reportage te brengen over één of andere Rechtse Vlaming die vindt dat hij in het zak is gezet door de overheid of een groot bedrijf. Zo was er vorige week een gast die de volle drie euro had moeten betalen voor een of andere erotische chat waar hij zich, zwerend op zijn communiezieltje, nooit voor had ingeschreven. Drie fucking euro. Ik smijt op café meer muntgeld naar één of andere marginaal die denkt dat zijn danspasjes op een podium horen (echte mannen dansen überhaupt al niet). Maar vandaag was het al helemaal belachelijk: een kerel die een radarverklikker had gekocht, want meneer vond dat hij teveel geflitst werd en traag rijden is zo, gelijk, keihard voor oude bomma’s en linkse communisten, was betrapt op het bezit daarvan en de rechter oordeelde dat zijn auto deel uitmaakte van het misdrijf en die hebben ze dus ook in beslag genomen. Stond hij daar met tranen in zijn ogen te verklaren dat hij nu ongelooflijk veel kosten gaat hebben want hij moet dus een nieuwe auto kopen, “en dat zal maar een okkazie worden *snif*” en dat ze niet alleen hem straffen maar ook zijn gezin, want nu kan hij zijn kinderen nergens meer naartoe brengen. Ondertussen blijkbaar al vergeten dat hij een jaar rijverbod heeft gekregen. Ook de voice-over op het einde was grappig: “de auto zal geveild worden en de opbrengst… gaat naar de staat.

Ik zeg het maar: vandaag was de laatste dag van de solden. Als er nu iemand mij dat had willen vertellen _voor_ ik naar Brugge-centrum vertrok, ik had mij een fietstocht kunnen besparen. Tijdens de solden komt de lagere sociale klasse sowieso al meer buiten, maar op de laatste dag is het echt wel extreem. Ik ben heus geen merkhoer, maar wie wil er nu iets kopen die daarvoor al eens werd aangedaan door iemand die persoonlijke hygiëne meer iets vindt voor mensen die ook effectief zeep kunnen kopen. Maar ik heb dus niks kunnen kopen aangezien de meeste winkels nog niet echt plaats hadden om hun nieuwe collectie uit te stallen. Dan maar in de Colibri de nieuwste van Bret Easton Ellis gekocht, Lunar Park. De dame achter de kassa ging er trouwens vanuit dat ik Engels sprak, want ja, waarom zou ik anders de Engelstalige versie van dat boek kopen?

Morgen begin ik met mijn blogspreking, kzwèrent.

De titel werd vandaag bedacht door Tim. Enfin, eerder door zijn moeder. Ja, uw ma maat.

18 thoughts on “Een dildo gaat er altijd in.

  1. Wat btw wel een intessante tekst is, ik al nederlander vraag me namelijk toch redelijk vaak af hoe het nou in belgië gaat, dan is een lekkere tekst vergeleken bij het normale nieuws juist heel intressant!

  2. Voor iemand die een seksshop als haar homepage ingeeft, ken je er opvallend weinig van: jij linkt naar een vibrator, niet naar een dildo. Pijnlijk.

  3. Pingback: Op het internet zoeken met Google bij upc live

  4. Pingback: Zeep blogs | Zelf zeep maken

  5. Pingback: xanoo.com - How popular is xanoo? :: Website Traffic Ranking

  6. ik vond dit wel een leuk artikel om te lezen, maar ik vond het nogal vervelend dat er allemaal vreemde tekens in de tekst staan. Zo wordt omzet tot é. Ik wilde je via deze post even laten weten dat dit komt omdat het character type van de website op UTF-8 staat. Als je dat verandert naar het correcte zullen de tekens wel goed worden weergegeven. (het is maar een tip, want dan leest het voor je bezoekers veel makkelijker)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *