De blogbesprekingen zijn afgelast

Hohoho, hilariteit alom ten huize Brutin! Toen ik daarjuist mijn handen aan het wassen was en het pompje van de zeep wou indrukken, duwde ik in de plaats op mijn vader zijn Axe spuitbus! Stink ik nu toch wel niet voor dood naar Musk zeker! En serieus, Musk? Ze hebben ondertussen al zeker vijftig nieuwe geurtjes waardoor ge veel meer succes bij vrouwen mee hebt. Hmm, ja, ik ben eigenlijk over mijn _getrouwde_ vader bezig. Alhoewel zijn arsenaal flauwe moppen niet echt veel hulp meer nodig had. Hij vroeg deze namiddag trouwens of ik niet aan “Dr. Kawashima’s Brain Training” kon raken, een spel dat volgens hem goed is “om de geest te verruimen”. Uhu. Daar bestaan paddestoelen voor.

Ik kan mij vergissen, maar volgens mij komen de inwoners van de gevangenis van Brugge (ja, ik woon er vlakbij, nee, ik kan nu geen gevangenen zien, nee, Dutroux zit hier niet, nee, ik ben niet bang dat ze gaan uitbreken en bij ons thuis langs zullen komen en ja, de pedofielen hebben een zwembad) meer buiten tijdens een dag dan ik. Ik weet eigenlijk niet goed waar ik naartoe wou, waarschijnlijk nergens! Haha! Met dat ik nooit buitenkom!

Dranouter Folkfestival stevent af op rampjaar: na twee dagen is nog niemand op de weg gaan liggen om overreden te worden – Koningin Paolo is alle aandacht voor die stomme dode Libanezen beu en besluit dan maar haar arm te breken – Al wie gelooft dat drie jongeren een inbreker overheersen zonder hem te pijn te doen is simpel

Alsof u het beter kan.

3 thoughts on “De blogbesprekingen zijn afgelast

  1. Pingback: Nieuws Is JuiSt Tegenwoordig

  2. Verdorie, Joris is mij voor. Gelukkig is er ook nog “zijn arsenaal flauwe moppen” dat enkelvoud is en bijgevolg gevolgd dient door een enkelvoudige werkwoordsvorm. Tevens bemerk ik ook “dan ik” i.p.v. “dan mij”, gezien het het onderwerp van de zin betreft. Die voorlaatste paragraaf ten slotte, daar begin ik zelfs niet aan. BURN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *