Vistavoicerection

Deze titel is enkel grappig voor tienerjongetjes en Tim. Hij zou het misschien ontkennen, maar Tim kennende is hij niet verder geraakt in deze post dan het woord “tienerjongetjes” om dan dagdromend de hand aan zichzelf te slaan.

Tienerjongen is inderdaad geen bestaand woord, maar ik ben vergeten of er een deftige term bestaat voor mannelijke tieners en ik kon misschien wel gewoon “tieners” gezet hebben, maar ik zou niet willen dat de mensen die hier belanden via “waar mag ik eens een pornofilm bekijken” en “wat staat er in een meisjes toilet” zouden denken dat Tim op meisjes valt. _Dat_ zou pas een belediging zijn. He’s strictly dickly.

Genoeg over Tim, dit is dus wel _mijn_ website he, hij heeft zelf ook één en de link staat daar ergens aan de rechterkant. Over de rechterkant van deze blog gesproken, ik sta op geen enkele foto in mijn flickr-account, die jongen met zonnebril naast mijn zus is Jeffrey. Ik mag dan ook enkel des nachts een zonnebril dragen, ik doe geen chemische brol in mijn haar, ik doe maximum één knopje open van mijn hemd en borsthaar heb ik al helemaal niet. Oh en ik ben gelijk twee keer zo groot. Wat zeg ik, _drie_ keer.

Deze post wordt trouwens op verplaatsing geschreven. Ik zit knusjes bij Joris op zijn kot, pantoffels en peignoir aan, van een tas zelfgemaakte chocomelk slurpend, wachtend tot onze gezichtsmaskers volledig hard geworden zijn. Ik ben er ook al ruim twee uur aan bezig, maar probeert u maar eens snel te typen met net gelakte nagels (hij roze, ik lichtpaars). Enkel die vreselijke Franse chansons zijn er werkelijk teveel aan. Ik voel mij niet meteen verbonden als ik een blanke veertiger over zijn zwaar leven hoor zingen. Ja, in zo’n concentratiekamp zitten, ik kan mij nu wel nog voorstellen dat ik daar ook over zou klagen (en ik klaag _zelden_), maar echte mannen houden hun gevoelens opgekropt, drinken zichzelf dood en slaan hun vrouw dagelijks. Zolang ik er maar niet naar moet luisteren. Bemerk vooral de ironie in deze paragraaf.

Ik ben ondertussen al twee uur en achtentwintig minuten aan deze post bezig en ik heb het nog geen enkel keer over Stijn gehad. Die heeft namelijk een grappige post over mij gemaakt. Alweer ja. Maar ik ga daar een aparte post aan besteden. Morgen. Maar ik die dingen beloof op mijn site is een beetje zoals Joris die zegt dat hij “binnen tien minuten aan mijn deur zal staan”, telkens opnieuw hoop ik dat het bij tien minuten blijft, maar telkens opnieuw zijn het er minstens dertig. Dat em nog te laat gaat komen op zijn eigen begrafenis!

We zijn natuurlijk nog maar halfweg, maar voorlopig is eens geen herexamens hebben en niet moeten studeren in augustus een _hoop_ leuker. Had ik dat vroeger geweten, ik had er elk jaar voor gezorgd. *proest*

Hihi, erection.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *