Neger, alsjeblieft

Voor ik naar Pukkelpop vertrok vorige woensdag had ik nog wat tijd om naar het nieuws te kijken. Had ik misschien beter niet gedaan, want ik blijf er bij dat dat de oorzaak was van mijn problematische stoelgang de daaropvolgende dagen. Dode Lebanezen en ontsnapte gevangenen die vastzaten omdat ze een laptop hadden gestolen, dat raakt mijn koude kleren al lang niet meer, nee, ik heb al echt grof nieuws nodig eer ik emotie vertoon. En in tegenstelling tot het echte leven, werd ik zowaar beloond. Situatieschets: De Lijn heeft blijkbaar een speciale actie waarbij een Omnipas die normaal 200 euro kost, voor de belachelijke prijs van 25 euro kan verkregen worden. Das gelijk, vet (get it?). Dan tonen ze de wachtrij in het gebouw en die was vrij lang. Maar what the hell, denk ik dan, je krijgt een quasi-gratis Omnipas, daar wil een mens al gerust es een tijdje voor wachten, niet? Neen dus. Slagen ze erin om een wijf voor de camera te krijgen die er een goeie lap op geeft: “het is schandalig dat ik zo lang moet wachten!”, “dit vind ik gewoon niet kunnen!”, “dat zand in mijn vagina schuurt verschrikkelijk”. Ok dat laatste heb ik er zelf bij gezet, maar u krijgt het punt. Ik kreeg er godverdomme het schijt van.

Vorig schooljaar werd er ons gevraagd om voor het vak Recht een paper te schrijven over iets en er moest iets over wetgeving instaan. Ja het kan nog vager. Ik koos voor Short Message Service, Tim voor het iets alledaagsere Pornografie en recht. Het volgende stukje zal u waarschijnlijk choqueren. Ik hoop het alvast.

Het woord seppukkake is een samentrekking van seppuku, een synoniem van harakiri, en bukkake. Ter verduidelijking: bukkake is een ander genre waarin een aantal mannen ejaculeert op dezelfde vrouw, meestal in het gezicht, terwijl zij geknield zit. Letterlijk betekent ”bukkake” “bespatten”.

Seppukkake is echter veel extremer. Voordat de mannen ejaculeren, steekt de vrouw zichzelf in de maag en de ejaculatie gebeurt in de wonde.

Zijn paper vind ik spijtiggenoeg niet meer terug.

One thought on “Neger, alsjeblieft

  1. Pingback: Alsjeblieft - Wiegman: Rob, kom alsjeblieft terug - PvdA Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *